Ansvarig verksamhetsutveckling – IT

Ansvarig verksamhetsutveckling – IT

AF Bostäder äger och förvaltar cirka 6 000 bostäder, alla i centrala Lund. Våra hyresgäster är unga, vetgiriga, optimistiska och på väg ut i livet. Vår uppgift är att se till att erbjuda bra och prisvärda bostäder. Men också att de under sin tid hos oss får god service i ett hem där de kan må bra och känna sig trygga, där de har utrymme för umgänge med grannar och vänner och en miljö där de kan prestera i sina studier. Läs gärna mer på www.afbostader.se och se filmen hur det är att jobba hos oss

Vill du verka i en roll där du har verksamheten i fokus, driver projekt och är med om att utveckla system för framtiden?

Om tjänsten

Som ansvarig verksamhetsutveckling - IT hos AF Bostäder arbetar du aktivt och verksamhetsnära utifrån ett helhetsperspektiv, både då det gäller system, processer, metoder och arbetssätt med utgångspunkten i projektledning. Fokus är verksamheten, och verksamhetens förväntan på utveckling och kontinuerlig förbättring - i syfte att ha effektiva arbetsprocesser som ger ökat kundvärde. I din närmaste omgivning finner du mycket kompetenta kollegor och konsulter, från driftsansvarig av systemen till programmerare och externa konsulter. Du rapporterar till CFO och tjänsten utgår från huvudkontoret i Lund.

På AF Bostäder är du en stor del av ett utvecklingsinriktat företag där alla är med och bidrar till företagets framgång. Förutom en familjär stämning med humor och högt i tak, arbetsglädje, trevliga kollegor och inkluderande och jämställda värderingar satsas det mycket på friskvård och hållbarhet. Kulturen hos AF bostäder grundas i "vi är varandras arbetsmiljö". För att trivas i rollen och kunna vara framgångsrik är du affärsmässig och balanserar på ett naturligt sätt förväntan och önskemål från verksamheten med möjligheter och begränsningar i teknik och struktur. Funktionen har många kontaktytor så du bör vara en god kommunikatör och pedagog i både tal och skrift.

Du är en person som trivs med att arbeta med eget ansvar i nära samarbete med kollegor från olika avdelningar och nivåer. Du är självgående och med god förståelse för kunder och verksamheten. För att passa och trivas i rollen bör du vara strukturerad och noggrann, lätt för att jobba i team och ser problem som utvecklande och utmanande vilket ger möjligheter till nya lösningar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Ansvar för att önskemål och förändringsbehov från verksamheten samordnas och planeras.
  • Samordna, kvalitetssäkra och med hjälp av digitaliseringens möjligheter i nära samverkan utveckla verksamhetens processer och arbetssätt
  • Projektledning och styrgruppsarbete
  • Process samt dokumentationsansvar
  • Övergripande kvalitetsansvar för system inkl aktuell systemdokumentation
  • Leverantörskontakter och uppföljning avtal
  • Ansvar för ekonomisk uppföljning
Då din stora och huvudsakliga arbetsuppgift är starkt förankrad i organisationens projektledning så ser vi att du är relativt erfaren inom just projekt- och förändringsledning inom IT och verksamhetsutveckling. Troligtvis har du en akademisk utbildning med inriktning mot IT, projektledning, ekonomistyrning, systemutveckling eller systemvetenskap. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökan

I denna rekrytering har AF Bostäder valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hanquist på 0768597554. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
Mer info
Kontaktperson Malin Hanquist
Telefon 076-859 75 54
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 13 feb 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SJR har varit verksamma sedan 1993 och fokuserat på att hjälpa kunder att hitta rätt kompetens enligt behov samt att erbjuda kandidater spännande nya utmaningar. SJR IT är ett bolag inom SJR koncernen som är specialiserat på IT och digital transformation.