Teknisk säljare / specialistsäljare

Teknisk säljare / specialistsäljare

Teknisk säljare / specialistsäljare
Södra Sverige

Vi söker nu dig som vill vara med på vår fortsatta satsning av varumärket Altech. Som teknisk säljare / specialistsäljare får du en varierande vardag med stor frihet att forma rollen. Vi satsar kontinuerligt på utveckling och lansering av nya produkter.

Altech är ett starkt varumärke inom den franska industrikoncernen Saint-Gobain och Sveriges ledande varumärke för tekniska installationer inom VS, som säljs via handelsbolaget Dahl. Vi behöver nu förstärka med en specialistsäljare i södra Sverige. I rollen kommer du att ha nära kontakt med övriga säljorganisationen, teknisk support och marknadschef.

 

"Det är extremt spännande att få vara med och skapa en stark säljorganisation. Detta i samband med att Altech är Sveriges ledande leverantör av installationsprodukter inom VS och kyla ger mig oändligt många förutsättningar att utveckla mig själv och teamet! 

Vi värderar mänskliga relationer högt och satsar därför mycket på att ha en god kommunikation och ett gott samarbete. Vi har tydliga mål och högt i tak. Det är mycket viktigt att våra medarbetare har alla verktyg och förutsättningar de behöver för att kunna utföra jobbet."

- Ioannis Tzelepis, Marknadschef Altech

 

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare / specialistsäljare hos SGDS Gruppen arbetar du aktivt för att få Altechs produkter föreskrivna i projekt och ramhandlingar. Du har kontinuerliga kundkontakter och bearbetar nya kontaktytor, som t.ex. VVS-konsulter, fastighetsägare, kommersiella hyresgäster, beställare och andra beslutsfattare inom branschen.

I arbetsuppgifterna ingår också att följa upp projekt och på så sätt delta i produktutvecklingsprocessen genom att bidra med marknadsorienterad information. Du kommer även arbeta mot vår övriga säljorganisation och supportera i rollen som specialist kring Altechs produkter. Du kommer att ansvara för region Syd och kan utgå från hemmakontor, alternativt något av våra lokala Dahlkontor. 

Din profil

  • Gedigen erfarenhet av VVS branschen
  • Vana att arbeta mot det föreskrivande ledet
  • God insikt i projektprocesser
  • Brinner för att skapa och bibehålla starka relationer med kunder och kollegor
  • Handlingskraftig, flexibel, och strukturerad
  • Bekväm med både fysiska och digitala presentationer
  • God kommunikationsförmåga samt talar och skriver svenska och engelska flytande

Genom dina relationer med konsulter och andra beslutsfattare i branschen kan du komma med förslag och idéer kring vår projektförsäljning.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Maria Ahlén, 0708-490288, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Your browser does not support the video tag.

Om bolaget
SGDS Gruppen AB är moderbolag för Bevego, Dahl, Optimera, Kakelspecialisten och Konradssons Kakel med respektive dotterbolag. Tillsammans omsätter vi drygt 16 miljarder, har över 170 etableringar och är nästan 3 000 medarbetare. Vi är alla specialister inom våra branscher och sätter en ära i att vara det. Tillsammans erbjuder vi Sveriges bredaste specialistsortiment av produkter och tjänster inom området bygg och installation. I moderbolaget, SGDS Gruppen AB, finns alla gemensamma affärsstödjande funktioner som: ekonomi, IT, HR, affärsstöd, affärsutveckling, hållbarhet och logistik. Det underlättar för våra säljande bolag så kan fokusera på det de kan bäst, att ge det bästa produkt- och serviceerbjudandet till alla våra 150 000 kunder.

Läs mer på www.sgdsgruppen.se

Mer info

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.