Proffssäljare Beijer/PoG Södra Sandby

Proffssäljare Beijer/PoG Södra Sandby

Vi på Beijer satsar och tror på vår proffsförsäljning likt våra medarbetares utveckling. Teamet i Södra Sandby söker nu ytterligare en proffssäljare som ska stärka teamet. Besitter du kunskap inom försäljning till proffskunder samt byggmaterial och är intresserad av att bli del att ett företag som verkligen värnar om varandra? Vi välkomnar din ansökan idag, tillsättning sker så snart vi funnit rätt person.

Arbetsbeskrivning

Som proffssäljare på Beijer Byggmaterial arbetar du huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot våra professionella kunder. Du är Beijers ansikte utåt då du är en av de första personerna som våra företagskunder möter, såväl på telefon som vid fysiska kundbesök. Främsta syftet med rollen är skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder som lägger grunden för en framgångsrik försäljning. I arbetsuppgifterna ingår mycket kundkontakt, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order, kundbesök och arbeta i vårt affärssystem Trygg. Rollen innebär också tätt samarbete med våra regionsäljare. Du kommer att vara placerad på vår filial i Södra Sandby

Vem är du?

Vi söker dig som är driven, självgående, utåtriktad och social. Du har ett intresse för byggnadsmaterial och du älskar framförallt sälj som bygger på nära och långsiktiga relationer med våra kunder. Som person trivs du i en fartfylld organisation med högt i tak och har en förmåga att skapa goda kundrelationer samt att utveckla verksamheten så att Beijer Byggmaterial alltid är det bästa alternativet för våra kunder. För att vara aktuell för tjänsten har du goda kunskaper om byggmaterial och har arbetat i en liknande roll sen innan.

För att du ska passa i rollen ser vi gärna att du är:
  • Driven
  • Självgående
  • Utåtriktad & relationskapande
  • Strukturerad
  • Noggrann
Vad erbjuder Beijer

Att bli en del av det viktigaste navet av vår verksamhet, företagsförsäljning. Vi uppmärksammar och lyfter våra företagssäljare för att visa att prestation gynnar dig samt erbjuder utvecklingsmöjligheter. Då vi anser att personlig lämplighet är en stor del av framgången i rollen har vi en gedigen rekryteringsprocess för att hitta rätt person. Vi har höga mål men en varm och personlig arbetskultur där vi tror att ovan beskrivna egenskaper och erfarenheter lämpar sig väl till vårt team.

Tjänsten är på heltid med placeringsort Södra Sandby. Tillsättning sker så snart vi nått rätt person. Urval sker löpande så ansök redan idag!

All kontakt med annonsförsäljare, search- och bemanningsföretag undanbedes vänligt men bestämt
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://starkgroup.dk/
Sista ansökningsdag 12 feb 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 82 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet. Beijer Byggmaterial omsätter drygt 7 miljarder SEK och har mer än 2000 anställda. Beijer Byggmaterial ingår i STARK GROUP som är Nordens största distributör och av byggmaterial. STARK GROUP erbjuder ett brett utbud av tjänster till både entreprenörer och professionella hantverkare. STARK GROUP äger STARK i Danmark, Finland och Grönland, Neumann Bygg i Norge, Beijer Byggmaterial i Sverige och Saint-Gobain Building Distribution i Tyskland