Repligen söker Processoperatörer som vill stärka vår verksamhet ytterligare!

Repligen söker Processoperatörer som vill stärka vår verksamhet ytterligare!

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Det går bra för oss och därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare Processoperatörer. Har du intresse för kemi och erfarenhet av processarbete inom industrin? Vill du vara med och tillverka produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!


Form av anställning: tillsvidare
Ort: Lund


Repligens verksamhet utmärks av ständig utveckling inom produkter, processer och analysmetoder. Du skulle vara en aktiv del av en dynamisk verksamhet där vi arbetar med storskalig tillverkning av affinitetsligander och tillväxtfaktorer.

Vår produktionsanläggning ligger på S:t Lars i Lund och tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med skiftarbete dag, kväll och natt.

Din roll
I rollen som processoperatör kommer du att ingå i en avdelning om 50 personer som ansvarar för fermentering, upparbetning, rening och fyllning/frystorkning av företagets produkter. Dina arbetsuppgifter innefattar att utföra arbete efter standardiserade dokument, kalibrerings-och kvalificeringsarbete och att styra processer efter givna metoder. Rollen innefattar även ansvarsområden som:
 • Uppdatera SOPar och BP
 • Follow up/CAPA
 • Driva och delta i förbättringsarbete
Din profil
För att vara framgångsrik i rollen hos oss vill vi att du har:
 • Erfarenhet av processarbete inom industrin
 • Kemibakgrund från utbildning och/eller genom arbete
 • Obehindrade kunskaper i svenska språket samt engelska i tal och skrift
 • En förmåga och möjlighet att arbeta 5-skift
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av:
 • Odlingserfarenhet genom fermentation
 • Recovery/upparbetning, gärna med homogenisering och centrifugering
 • Kalibrering
 • Renrumsarbete
 • Livsmedelsindustrin, gärna inom mejerisektorn
 • GMP/ISO 9001
Som person är du kommunikativ, ansvarstagande och ärlig. Du styr en del av processen efter resultat och givna ramar. Du ska också ha lätt att skapa dig en förståelse för processflöden. Noggrannhet är av största vikt i vår verksamhet och vi ser därför att du arbetar med god struktur och precision. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig.

Vårt arbete är beroende av ett tight samarbete kollegor emellan och därför tror vi att du trivs i en sådan miljö och att du är samarbetsinriktad och engagerad!

Vi erbjuder
Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Vill du bli en del av en företagskultur som prioriterar sina anställda och tillverkar produkter som har en viktig roll i läkemedelskedjan? Välkommen att ansöka till oss!

Ansökan
Låter det intressant? Då är du varmt välkommen att ansöka med CV och personligt brev via ansökningsformuläret. Rekryteringen sker löpande, men vi ser gärna att vi mottagit din ansökan senast 7 december 2020. Vi tar dessvärre inte emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen Sweden AB med Roi Rekrytering. Vid frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se

Välkommen in med din ansökan!

www.repligen.com
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)