Repligen i lund söker en quality assurance specialist - repligen

Repligen i lund söker en quality assurance specialist - repligen

Om tjänsten

På Repligen kommer du tillhöra ett rutinerat och sammansvetsat kvalitetsteam med god erfarenhet från anläggningen och kvalitetsarbetet. I dina arbetsuppgifter ingår utförande av uppgifter i Repligens kvalitetsprocesser såsom avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande av dokumentation så som instruktioner och kontrolldokument. Även vidareutveckling av kvalitetsprocesser, granskning av dokumentation och förbättringsarbete ingår i arbetet. Du arbetar nära andra funktioner så som Produktion, Logistik och Underhåll i en verksamhet som främjar teamarbete.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av bl a kvalitetsprocesser såsom avvikelsehantering, ändringshantering, frisläppning av produkt, riskbedömning och framtagande & granskning av dokumentation. Även vidareutveckling av kvalitetsprocesser, granskning av dokumentation och förbättringsarbete ingår i arbetet. Du arbetar nära andra funktioner så som produktion, logistik och underhåll i en verksamhet som främjar teamarbete.

Företaget präglas av en öppen och inkluderande atmosfär och vår framgång bygger på samarbete, högt i tak, personlig utveckling och mycket eget ansvar.

Kompetenskrav
  • Akademisk utbildning inom relevantområde som kemi, biomedicin, naturvetenskap eller liknande
  • Erfarenhet från tillverkande produktion, kvalitetssäkring inom medicinteknik eller läkemedel i renrumsmiljö.
  • Erfarenhet av arbete med ISO och GMP-standarder
  • Obehindrad i svenska och engelska i tal och skrift
  • Vana av att arbeta med Excel och IT system generellt
Personliga egenskaper

För att passa in i denna roll behöver du ha en naturlig känsla för kvalitet, standarder och rutiner. Du arbetar noggrant och strukturerat med dina arbetsuppgifter och har en god analytisk förmåga. Sist men inte minst är du nyfiken och initiativtagande och trivs i en flexibel vardag. Helst ser vi att du har ett tekniskt intresse och kan komplettera avdelningen med denna kunskap.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Lund med smidiga buss- och tågförbindelser

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Quality Assurance, QA Specialist, QC, Quality Control, kvalitetsingenjör, Kvalitet, Medicin, Process, ISO, GMP, Kemi, Bilologi, Läkemedel, Biomedicin, renrum, rekrytering, tillsvidare, Lund, Malmö, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Quality Assurance
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 10 dec 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporaton (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science och Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Repligen tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Dessa produkter används till att ta fram läkemedel för att bota cancer och reumatiska sjukdomar. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin.

Repligens vision är att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld och vår värdegrund är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.