Repligen Sweden söker en Laboratorieingenjör till vår Process & Support-avdelning

Repligen Sweden söker en Laboratorieingenjör till vår Process & Support-avdelning

Hos oss blir du del av en dynamisk verksamhet med utveckling och produktion av affinitetsligander och tillväxtfaktorer. Tillsammans med övriga teamet i Process-support ansvarar du för att utföra och rapportera försök för att utveckla och optimera våra processer.

Position: Laboratorieingenjör avdelningen Process-support.

Plats: St:Lars parken, Lund

Tjänsten är en tillsvidareanställning

Om tjänsten

Tjänsten erbjuder dig en spännande vardag där du arbetar nära dina kollegor som är specialister, chefer, analytiker och produktionspersonal. Du tillbringar stor del av din tid i labbmiljö där du förbereder och utför försök i labbskala. I rollen ingår även administrativt arbete där författande av rapporter och försöksplaner är en vanligt förekommande arbetsuppgift. Tjänsten verkar i en varierande, lärorik miljö där du har god chans att bredda din kunskap och erfarenhet.

Ansvarsområden:
  • Processoptimering och utveckling i laborativ skala, huvudsakligen inom fermentering samt upparbetning och rening
  • Utföra experimentellt arbete för processutveckling inklusive dokumentation och rapportering
  • Bistå inom andra områden för processutveckling, analys och drift
  • Planera utvecklingsarbete tillsammans med ansvarig specialist
  • Bidra till övrigt avdelnings- och produktionsrelaterat arbete.
Kvalifikationer
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom bioteknik/biokemi eller liknande
  • Tidigare erfarenhet av sterilteknik, fermentering, odling och rening i labbmiljö är meriterande
  • Flytande kunskaper i svenska och engelska
  • Möjlighet att jobba kväll och natt då obekväma arbetstider förekommer med jämna mellanrum
Som person sätter du stort värde i att vara noggrann och du har en mycket god struktur på ditt arbete. Du har en hög ambition och driver ditt arbete på ett självständigt och framgångsrikt sätt vilket ger goda resultat. Du är initiativrik och kommer gärna med förslag på förbättringsarbete t.ex. inom området processutveckling och produktion. Samarbete kollegor emellan är hos oss en självklarhet och en framgångsfaktor för vårt lyckosamma arbete.

Vi erbjuder
På Repligen tror vi att din egen personliga utveckling är nyckeln till framgång! Hos oss får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta ansvar i projekt som inte nödvändigtvis är kopplat till ditt direkta ansvarsområde. Vi har högt i tak och en god teamkänsla - tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Ansökan
Du ansöker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du inkommer med din ansökan snarast möjligt. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Har du frågor relaterat rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Christoffer Hällefors på epost christoffer.hallefors@roirekrytering.se.

Välkommen in med din ansökan!
Vänligen observera att vi inte tar emot ansökan via epost.

Repligen Sweden AB is a subsidiary of Repligen Corporation (US) providing products and strategic manufacturing services to the Biopharmaceutical industry. We are situated in St:Lars parken, Lund, Sweden where we have modern laboratories and production facilities. Our quality system is based on cGMP/ISO9001 and all customers work within the pharmaceutical and biotech industry.

www.repligen.com
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet, Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 juli (13 dagar kvar)