Logistikmedarbetare till Repligen i Lund!

Logistikmedarbetare till Repligen i Lund!

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Det går bra för oss och därför vill vi nu utöka vårt team med ytterligare en Logistikmedarbetare. Har du erfarenhet från truckkörning och goda språkkunskaper i såväl svenska som engelska? Vill du vara med och bidra med ditt engagemang till en organisation som tillverkar produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!

About Repligen Sweden AB

Repligen Sweden AB is a subsidiary of Repligen Corporation (US) providing products and strategic manufacturing services to the Biopharmaceutical industry. We are situated in St:Lars parken, Lund, Sweden where we have modern laboratories and production facilities. Our quality system is based on cGMP/ISO9001 and all customers work within the pharmaceutical and biotech industry.

Learn more about Repligen at www.repligen.com

Din nya tjänst

Som Logistikmedarbetare på Repligen kommer du att ingå i avdelningen Supply Chain. Dina huvudsakliga ansvarsområde innefattar arbete med in- och uttransporter, råvaru/produktlager samt att agera som en servicefunktion till vår produktion, labb och övriga organisation på Repligen.

I arbetsuppgifterna ingår:
 • Mottagning och kontroll av råvarutransporter
 • In- och uttransport av råvaror mellan våra råvarulager
 • Arbete med råvarulager vilket bland annat innefattar inventering och kyl/frysloggning
 • Packning av produkt/intermediat och hantering av transportdokumentation till kund
 • Delta vid finansiella kontroller/revisioner av produktlager/råvarulager
Du rapporterar direkt till vår Director Supply Chain & QC som också utgår från kontoret i Lund. Du kommer att ingå i en avdelning som ansvarar för hela logistikkedjan från inköp till leverans av produkter på Repligen Sweden AB. Arbetstiderna är förlagda på vardagar 08.00-16.15 och helg/kvällsarbete förekommer enstaka gånger per år.

Din bakgrund

Vi söker dig som har:
 • God fysik då det förekommer en del lyft
 • Truckkort och erfarenhet av truckkörning
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift
Det är meriterande om du har:
 • Erfarenhet av ordermottagning, transporter och transportdokumentation/tulldokumentation
 • Erfarenhet av arbete inom industri, gärna läkemedelsindustrin och/eller livsmedelsindustrin
 • Erfarenhet av GMP/ISO 9001
Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, praktiskt lagd och kvalitetsinriktad! Eftersom du kommer att ingå i ett team söker vi dig som är en duktig lagspelare och som har en väl utvecklad samarbetsförmåga. På Repligen har vi ett prestigelöst klimat och vi hjälper gärna våra kollegor vid behov. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är serviceinriktad och flexibel, då du kommer agera som en servicefunktion för andra avdelningar på Repligen.

Vi erbjuder

Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 26 november. Vi tillämpar dock löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Emilia Westberg på emilia.westberg@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)