Inköpare (Buyer) till Repligen i Lund!

Inköpare (Buyer) till Repligen i Lund!

Repligen Sweden ABs verksamhet växer och vi fortsätter arbeta mot nya mål! Vi centraliserar och effektiviserar våra inköpsprocesser och söker nu en erfaren Buyer. Vill du vara med och bidra med ditt engagemang i en organisation som tillverkar produkter som bidrar till att bota cancer och reumatiska sjukdomar? Varmt välkommen till Repligen Sweden AB i Lund!Om Repligen Sweden AB

Repligen Sweden är ett helägt dotterbolag till Repligen Corporation (USA) som tillhandahåller produkter och strategiska tjänster inom Life Science eller Bioteknisk läkemedelsindustri. Vår anläggning finns i St: Lars parken i Lund där vi har moderna produktions- och laboratorielokaler. Vi tillverkar tillväxtfaktorer och affinitetsligander med hjälp av mikrobiell fermentation. Eftersom våra produkter är kritiska råvaror för våra kunder har vi valt att basera vårt ISO9001/14001 certifierade kvalitetssystem på europeisk GMP. Vi arbetar aktivt med kontinuerliga förbättringar i enlighet med LEAN-filosofin. Vår vision är "Att vara ledande inom tillverkning och innovation av proteiner för en bättre värld" och vår värdegrund (vårt DNA) är flexibilitet, engagemang, samarbete och öppenhet.

Läs mer om oss på: www.repligen.com

Din roll
Vi har just implementerat ett nytt ERP-system (SAP) - i samband med införandet av SAP och vår fortsatta tillväxt centraliserar vi nu inköp och skapar en ny funktion/roll i organisationen. Du tillträder en ny roll och som vår nya Buyer kommer du ansvara för indirekta inköp samt stötta i direkta inköp. Då du är ansvarig för inköp av material och tekniska tjänster kommer du ha stora interna kontakt- och samarbetsytor med framför allt vår underhållsavdelning men även andra avdelningar inom det svenska bolaget (QA, QC, IT, Admin, Engineering, Support och Produktion), du kommer även samarbeta med vår inköpsavdelning i USA.

Dina ansvar och arbetsuppgifter:
 • Ansvarig för inköp av indirekt material och tjänster
 • Vid behov bistå i inköp av direkt material
 • Förhandla priser, skriva avtal och skapa gynnsamma ramavtal
 • Sourcing och dual sourcing av nya- och kompletterande leverantörer
 • Analys/utvärdering av befintliga leverantörer och inköpsprocessen i stort
 • Utveckla nya och effektivisera befintliga processer kopplat till inköp
 • Samarbete inom avdelningen med praktiskt arbete; allt ifrån inventering till leveranser
Du rapporterar direkt till Director Supply Chain & QC som likt du utgår från kontoret i Lund. Du kommer att ingå i ett team om fem personer som ansvarar för hela logistikkedjan på Repligen Sweden AB - från inköp till leverans.

Din profil
Eftersom du i din roll har stora kontakt- och samarbetsytor såväl internt som externt söker vi dig som är en skicklig och tydlig kommunikatör och som förstår vikten av att skapa och bibehålla goda relationer. Du har ett prestigelöst, flexibelt och pragmatiskt förhållningssätt till din roll och ditt uppdrag. Då vi är ett litet team (Supply chain) är det viktigt att du, liksom dina teamkolleger, alltid agerar som ett lag.

Krav:
 • Mångårig erfarenhet av inköp av material och tjänster
 • Erfarenhet av förhandling och avtalsskrivning
 • God teknisk förståelse i kombination med intresse för teknik
 • God erfarenhet av ERP-system
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
Det är meriterande om du har:
 • Vi tror/ser helst att du har en relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi, supply chain alternativt en utbildning med teknisk inriktning
 • Erfarenhet av SAP
 • Erfarenhet av arbete inom industri, gärna med koppling till kemi och/eller pharma
Vi erbjuder
Det går bra för oss på Repligen Sweden AB och vi kan erbjuda en trygg anställning! Vi är verksamma inom en stabil bransch och vi satsar på att utveckla vår verksamhet. Hos oss är din egen personliga utveckling nyckeln till framgång! Här får du växa och utvecklas då vi ger dig möjlighet att ta eget ansvar.

Vi har en öppen, lättsam och inkluderande atmosfär där vi uppmuntrar till diskussioner mellan både kollegor och chefer. Vi tror på att hitta på saker tillsammans, om det så är gemensam träning eller fika. Tillsammans med vårt positiva och trygga team av kollegor är vi övertygade om att vi kan erbjuda dig en stimulerande och spännande miljö.

Tjänsten är placerad i Lund med smidiga buss- och tågförbindelser. Vi tillämpar självklart kollektivavtal!

Ansökan

Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är satt till 2021-05-16 men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi dessvärre inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

I den här rekryteringsprocessen samarbetar Repligen med Roi Rekrytering. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)