Logistikkoordinator till Centrallager Regionservice Lager & Distribution i Lund

Logistikkoordinator till Centrallager Regionservice Lager & Distribution i Lund

Vill du bidra till att den stora och komplexa vårdproduktionen i Region Skåne har en solid och kostnadseffektiv försörjningskedja? Vi söker nu en erfaren Logistikkoordinator Centrallager! Som logistikkoordinator ingår du i centrallagerverksamheten. Du ansvarar för att driva förbättringsarbeten inom ramen för avtalsförvaltningen för att säkerställa hög kvalitet på leveranserna. Exempel på pågående och genomförda förbättringsarbeten är: följesedelshantering, optimering av plock och pack på lager, uppföljning av leveransprecision mot beställande verksamheter, minskning av restnoteringar mot kund och masterdataprocesser. I rollen ingår att leda olika samarbetsforum mellan parterna som kan innefatta exempelvis process och systemfrågor. Rollen är mycket operativ och det är viktigt att du gillar att ta tag i dagliga leveransproblem för att lösa dem på detaljnivå för att sedan kunna föreslå och driva förbättringsarbete som uppdagats genom de operativa problem som du deltagit i att lösa. Fokus är både här och nu samt hur vill vi att det ska fungera om tre år. Internt finns samarbetsytor exempelvis mot Åkeriet som hanterar extern distribution, Koncerninköp som ansvarar för alla produktavtal samt artikelmasterdata och mot Kundcenter som är första linje support när det gäller alla interna beställare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ta dig an nya utmaningar och har lätt att sätta dig in i komplexa sammanhang. Givetvis är du serviceinriktad då vårt uppdrag är att ge service till kärnverksamheten inom Region Skåne. Du behöver också vara pedagogisk och ha god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift samt att känna dig komfortabel med att leda möten och workshops inom ditt område. Vi förväntar oss att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare är du analytisk, bra på att organisera och lockas av att lösa konkreta, praktiska frågor för att sedan kunna planera för övergripande förbättringsaktiviteter. Vad gäller den formella kompetensen så har du eftergymnasial utbildning inom logistik eller inköp med kompetens inom supply chain eller motsvararande. Du har flerårig arbetslivserfarenhet från någon del av det som ingår i supply chain exempelvis lager, distribution, planning eller motsvarande i producerande verksamhet. Du har systemförståelse samt erfarenhet av inköpssystem, lagersystem eller orderhanteringssystem. Då det förekommer resor i tjänsten (främst inom Skåne) krävs B-körkort. Varmt välkommen med din ansökan!

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag - att ge patienterna god och säker vård. På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Mikael Wihlborg, Affärsområdeschef, Lager & dis...
Telefon 070-317 17 23
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lager & Distribution är en del av Regionservice och ansvarar för lager, planerade transporter med lastbil och budbil mellan olika Region Skåne-enheter samt parkering och samtliga fordon i Region Skåne. Region Skånes lagerverksamhet omfattar varuleveranser till ett värde om cirka 400 miljoner kronor per år och 1,2 miljoner orderrader som levereras av en upphandlad tredjepartslogistiker. Ansvaret för detta avtal ligger inom enheten Centrallager. Målsättningen är en försörjningskedja med mycket höga kvalitetskrav. Centrallagerenheten ansvarar för att säkerställa leverantörens leveranser och att vidareutveckla den gemensamma verksamheten då avtalet är ett utpräglat samarbets- och utvecklingsavtal.