Enhetschef Åkeri Last- och budbilar till Skånetransport i Lund

Enhetschef Åkeri Last- och budbilar till Skånetransport i Lund

Vi kan erbjuda dig ett spännande arbete inom Regionservice/Skånetransport där vår vision är En bättre partner för vården. Området är under ständig utveckling för att möta upp vårdens kommande krav samt bemanning. I rollen som enhetschef ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi. Du är med i ledningsgruppen som leds av områdeschefen inom Lager & Distribution tillsammans med dina enhetschefskollegor. En del av dina arbetsuppgifter är också att optimera rutter och uppdrag. Du ansvarar för cirka 20 lastbils- och budbilschaufförer i Kristianstad, Helsingborg och Ängelholm. Placering på vårt huvudkontor i Lund.

Kvalifikationer
Vi söker dig som gillar att ta dig an nya utmaningar och är en chef/ledare som har förmågan och viljan att leda personal på distans men gillar också att vara med ute på fältet för att få förståelse för olika situationer som kan uppstå. Du är trygg i dig själv och agerar som ett föredöme. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har lätt att sätta dig in i komplexa transportlösningar där kvalitet och miljö har stort fokus. Givetvis är du en serviceinriktad person då vårt uppdrag är att ge service till kärnverksamheten inom Region Skåne. Du är bra på att kommunicera med kunder och andra samarbetspartners inom koncernen och har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vi vill att du som lägst har godkänd gymnasieutbildning och även flerårig erfarenhet från transportbranschen i arbetsledande ställning med ansvar för verksamhet, personal och ekonomi. Det förekommer resor inom Skåne i tjänsten och körkort B är ett krav.

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne. Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. Regionservice viktigaste uppdrag är att ge den skånska hälso- och sjukvården de bästa förutsättningarna för att våra patienter ska få en god och säker omvårdnad. Tillsammans skapar vi attraktiva och professionella servicelösningar med målet att tillfredsställa våra kunder och uppdragsgivare. Vi är 1 900 engagerade, kompetenta och stolta kollegor vars verksamheter tillsammans omsätter cirka två miljarder kronor årligen. Att arbeta med servicelösningar för sjukvården i Region Skåne är ett stort och utmanande uppdrag. Regionservice verkar i en komplex miljö, där vikten av rätt flöden, fungerande logistik och optimal serviceleverans påverkar hur väl vården lyckas med sitt uppdrag att ge patienterna god och säker vård. På www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Mer info
Kontaktperson Mikael Nilsson, Enhetschef
Telefon 0725-95 08 62
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gör skillnad. Varje dag. Regionservice, regionövergripande funktioner, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och lägger stor kraft på att utveckla verksamheten, tjänsteleveranserna och organisationen i stort. För att vara en pålitlig och effektiv serviceorganisation som bidrar till god och säker vård i Skåne måste vården i alla dess former kunna lita på sin lager-, måltids-, transport- och textilleverantör. Vi ger dem den tryggheten genom att arbeta nära och skapa innovativa och kostnadseffektiva lösningar som möjliggör att gång efter gång leverera högkvalitativ vård. Vi tillreder måltider, tillhandahåller förbrukningsmateriel och livsmedel, transporterar gods på väg samt tvättar både patient- och personaltextilier med leveransfokus på rätt kvalitet, rätt plats och i rätt tid. Inom området Lager & Distribution ansvarar vi bland annat för godstransporter på väg, i huvudsak med eget åkeri. Vi transporterar diverse förbrukningsmateriel, textilier, blodprover, post med mera till olika sjukvårdsinrättningar i Skåne.