Arkivadministratör till Region Skåne i Lund

Arkivadministratör till Region Skåne i Lund

Om tjänsten

För ett uthyrningsuppdrag söker vi nu 1-2 stycken arkivadministratörer till Region Skåne Enheten för Journal- och arkivservice med placering i Lund. Tjänsterna är på heltid, dagtid med arbetstider 08:00-16:30 och du kommer att ha din anställning hos Arena Personal. Uppdragets längd är minst 6 månader men kan bli längre.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå utav att arbeta i telefonjour och ha mycket kontakt med medborgare, myndigheter samt interna kunder. Du kommer att arbeta med utdrag och utlämning ur journalsystem, menprövning samt eventuellt framplockning och utlämning av arkiverat material.

Din profil

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning och gärna erfarenhet av administrativt arbete i ett högt tempo.
Du har mycket god datorvana och som person är du trygg och har en hög integritet.
Du behöver vara serviceinriktad, organiserad och mycket ordningsam. Det är viktigt att du klarar av att hålla en hög kvalitet och noggrannhet även vid tillfällen då arbetstempot är högt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för arbetet.

Vi erbjuder

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:
1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Arena Personal
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare. Våra Konsultchefer arbetar från början till slut med kunder och medarbetare i hela bemanningsprocessen vilket gör att vi har en nära kontakt och vet vad som är på gång och aktuellt för dig för tillfället.