El- & Automations-ingenjör till Lund

El- & Automations-ingenjör till Lund

Rörkraft Automation är en entreprenörsdriven och projektorienterad ingenjörsfirma som jobbar dynamisk, agilt och hållbart. Vi bygger vår framgång på att du som medarbetare har ett stort inflytande över din framtida karriär, vi har en stark teamkänsla där du personligen känner alla dina kollegor.
Vi arbetar med avancerade och utmanande projekt med högt teknikinnehåll inom områdena Automation, Industriell IT/IIot och Digitalisering för industri, energi och process. Vi erbjuder våra kunder allt från tjänster på plats till kompletta lösningar.

Vi söker nu fler medarbetare både för uppdrag ute hos våra kunder men framförallt behöver vi förstärka vår projektdel.

Vem är du?
Du har relevant erfarenhet av att jobba inom El & Automation för industrin. Du har antingen erfarenhet inom hårdvara (El-konstruktör) och/eller mjukvara (Automationsingenjör) har du dessutom erfarenhet av att jobba med felsökning, driftsättningar, projektledning är det en extra merit. Du har också vana av arbete i ett eller flera av de förekommande verktyg/system som används inom området, ex. Siemens TIA/S7, Rockwell, Beckhoff, B&R e-Plan, ElProCad m.fl.

Exempel på några arbetsuppgifter hos oss:
  • Programmera PLC, HMI, SCADA och databaser för pecialmaskiner eller processanläggning
  • Konstruktion av hårdvaran till ett automationsprojekt
  • Delta i våra kunders automationsprojekt där du tillsamman med kund och andra konsulter bidrar till projektets framdrift.
  • Aktivt bidra med allt från förstudier, utredningar, support, serviceåtaganden till besiktningar.
  • Delta i försäljning med teknikstöd och möten med kund och underleverantörer
  • Delta i utveckling av verktyg och metoder för att effektivisera våra projekt

Personlighet och kompetens
Som person är du engagerad, strävar efter att leverera ditt yttersta och har hög social kompetens. Du är lyhörd för kundens/projektets behov och kan snabbt anpassa dig till kulturen. Du tycker om att knyta nya kontakter och motiveras av självständigt arbete i team med andra.

I grunden har du ett brinnande teknikintresse och goda kunskaper inom ovanstående områden. Du har teknisk utbildning från KYH, Högskola eller Universitet, samt relevant erfarenhet. Goda kunskaper i både svenska och engelska krävs i såväl tal som skrift.
Mer info
Kontaktperson Bjarne Gräntz
Telefon 0703-852123
Email Mejla Bjarne Gräntz
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rorkraft.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ingenjörsfirman Rörkraft vidareutvecklar nu sin satsning inom El, Automation, Industriell IoT samt närliggande kompetensområden. Vi utför uppdrag inom el- och automation och våra områden är maskinnära lösningar, produktion och process där vi använder oss av på marknaden förekommande programmerings- och ritverktyg. Vårt fokus för våra uppdragsgivare är kostnadseffektiva lösningar utifrån säkerhet, ekonomi, tillförlitlighet och hållbarhet.