Erfaren fullstack-utvecklare sökes till snabbväxande bolag

Erfaren fullstack-utvecklare sökes till snabbväxande bolag

Om tjänsten
Vill du vara med och skapa våra nya molnlösningar för cancerdiagnostik och dataanalys?

Vi söker en erfaren och passionerad fullstack-utvecklare som kan och vill vara central i utvecklandet av våra nya molnbaserade lösningar. Du brinner för design och programmering av dataintensiva molnapplikationer. Arbetsuppgifterna omfattar alla steg, från konceptutveckling och systemdesign, via implementering och test, till driftsättning, underhåll och vidareutveckling baserat på marknadsbehov. Du förväntas kunna arbeta självständigt inom utvecklingsteamet och kunna bidra med strategiska val av lämpliga ramverk samt hands-on implementering av funktionalitet i front-end och back-end.

Qlucore är en ledande leverantör av den nya generationens intuitiva bioinformatikprogramvara för forskning och precisionsdiagnostik. Qlucores uppdrag är att göra det lättare att analysera de stora mängderna av komplexa data som genereras av innovationer inom genomik och proteomik genom att tillhandahålla kraftfulla visualiseringsbaserade analysdataverktyg. Användarna av våra programvaror är kliniker, forskare och dataanalytiker inom life science.

Din kompetensprofil
 • Minst 5 års erfarenhet av utveckling av molnlösningar och webbapplikationer med teknologier såsom TypeScript, React, NodeJs, Python, Webpack, NoSQL, Redis, MySQL, PostgreSQL, Git, Gerrit, Jenkins.
 • Har erfarenhet från både front-end och dataintensiva back-end lösningar, dvs du har varit involverad i alla delar och skeenden i utvecklingen och leveransen av kompletta molnlösningar.
 • Erfarenhet från AWS ekosystem, samt utveckling av microservices och serverless, incl Lambda.
 • Har erfarenhet av utveckling av automatiserade tester för webbapplikationer och molntjänster
 • Erfarenhet av CI/CD, devops toolchain, containerteknologier som Kubernetes och Docker, och automatiserade processer för release och drift.
 • Naturvetenskaplig eller teknisk bakgrund på akademisk nivå.
 • Du är effektiv och självgående samt kommunicerar väl på svenska och engelska i både tal och skrift.
 • Du är van vid att utveckla enligt Agila metoder och i en föränderlig miljö.
Det är meriterande om du
 • Har erfarenhet applikationsutveckling på Mac eller Windows, gärna med C++.
 • Har erfarenhet av att arbeta med programvara där prestandakraven är höga.
 • Har erfarenhet av bioinformatiktillämpningar.
 • Har arbetat med machine learning-tillämpningar i molnet.
 • Är intresserad av visualisering och användarvänlig design.
Vi erbjuder
En attraktiv tjänst på heltid med placering i Lund och möjligheten att arbeta tillsammans med ett högpresterande och kompetent team i ett internationellt företag som står för hög tillväxt och ambition. Du erbjuds att vara med på, och väsentligt bidra till, en spännande resa.

Ansökan
Ansök så snart som möjligt men senast 31/7. Vi gör löpande urval.

Om Qlucore
Qlucore grundades 2007 och har idag kunder i cirka 25 länder runt om i världen, med försäljningskontor i Europa och Nordamerika, och distribution i flera länder i Asien. Qlucore är noterat på Nasdaq First North Growth market. www.qlucore.com
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)