Qlik-konsult till Qlear

Qlik-konsult till Qlear

Qlear AB är en nordisk partner till Qlik med ca 170 års samlad erfarenhet av Qlik's produktportfölj. Vi har kunder både inom privat och offentlig sektor, vilka vi erbjuder helhetslösningar som inkluderar licensförsäljning, support, rådgivning, projektledning och naturligtvis utveckling av QlikView och Qlik Sense appar.

Vi jobbar även med utveckling av egna produkter, samtliga med BI-anknytning och i olika grad kopplade till Qlik's produkter.

Nu söker vi erfarna Qlik-konsulter som kan göra vårt team ännu starkare.

Du kommer att jobba i en miljö där du hela tiden utvecklas och alltid har någon att fråga. Den problemställning inom Qlik-värld som ingen av oss redan stött på, och löst, är svår att hitta. Du kommer att ha stor variation av kunder och användningsområden och möjlighet att själv påverka vilka kunder och projekt du vill jobba med, baserat på dina kompetens- och intresseområden.

Vi söker dig som har erfarenhet av Qlik Sense eller QlikView. Det är meriterande med erfarenhet av webb/JavaScript eller IT-infrastruktur. Du behärskar svenska i tal och skrift. Som person är du bra på att kommunicera med kunder och kollegor, du är nyfiken och inte rädd att ställa frågor. Du är mån om din personliga utveckling, arbetar strukturerat och tar egna initiativ.

Qlear är ett relativt litet företag med korta beslutsvägar och vi värdersätter att alla vill och kan vara med och påverka, såväl det dagliga arbetet som de långsiktiga målen och inriktingarna. Vi är som bäst när alla mår bra och har kul på jobbet, så vi gör det där lilla extra för allas hälsa och välbefinnande.

Vill du ha mer info om tjänsten, kan du kontakta Kenneth Nörgaard på tel 0701-64 52 31 eller epost knd@qlear.se .

Ansök så snart du kan!
Urval och intervjuer sker löpande, varför vi gärna vill ha din ansökan så snart som möjligt. Din ansökan med personligt brev och din CV kan mejlas dirket till knd@qlear.se .
Mer info
Kontaktperson Kenneth Nörgaard
Telefon 0701-64 52 31
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.qlear.se
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Qlear AB hjälper sina kunder med lösningar inom Business Intelligence och levererar små som stora lösningar till organisationer inom den offentliga och privata sektorn.

Vi är en nordisk partner till Qlik med partnerstatus Qlik Solution Provider. Vi jobbar med analysverktygen QlikView och Qlik Sense. I dagsläget består vi av tretton medarbetare och vårt kontor finns i Lund.