Revisionsadministratörer till PwC i Lund

Revisionsadministratörer till PwC i Lund

Om tjänsten
Tjänsten innebär arbete som revisionsadministratör på PwC:s Delivery Center i Lund. Det är en heltidstjänst som passar dig som trivs med att få ditt eget och andras arbete att fungera så smidigt som möjligt och som gillar att ge utmärkt service. Du kommer tillsammans med dina kollegor att assistera PwC:s revisonsteam i Sverige med ett antal tjänsteerbjudanden. Du arbetar mot deadlines och tjänsterna består både av standardiserade arbetsmoment såsom insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna, mycket kundkontakt samt övrig administration.

I rollen kommer du att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag. Ditt stöd kommer att ha stor betydelse för PwC:s revisionsteam.

Tjänsten som revisionsadministratör är ett konsultuppdrag där nya konsulter kommer starta 7 januari. Adecco och PwC ser dock långsiktigt på tjänsten och för rätt person finns det goda möjlighet till anställning på PwC alternativt förlängning när uppdraget löper ut.

Arbetstiderna är måndag-fredag, huvudsakligen dagtid men kan variera något beroende på aktuell arbetsbelastning. Du sitter i ett modernt och öppet kontorslandskap med flexibla arbetsplatser, lokalerna ligger i Lund. Uppdraget inleds med en introduktionsutbildning under tre dagar på kontoret i Lund. Därefter får du en fadder som stöttar och lär upp dig för att ge dig rätt förutsättningar att lyckas i tjänsten!

Som revisionsadministratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att utföra beställda tjänster från revisionsteam
  • Att ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • Att stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Om dig
Vi söker dig som minst har en avklarad gymnasieutbildning. Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom administration, företagsekonomi eller redovisning alternativt från servicebranschen såsom restaurang, hotell, vård och omsorg eller kundtjänst/helpdesk. Här krävs det att du som person är stresstålig och har en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Inom PwC värderar man ett gott samarbete och det viktigt att du är en lagspelare som gärna bistår och stöttar dina kollegor när det behövs.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Att du är strukturerad, analytisk och noggrann i sitt arbetssätt
  • Att du är van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Att du talar flytande engelska och svenska i både tal och skrift
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 223 500 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. Vi har cirka 45 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. Vi finns på 34 orter och har 2 800 medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Ida-Maria Karlsson via ida-maria.karlsson@adecco.se eller 0736 84 72 91

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Adecco. PwC. Delivery Center. Revisionsadministratör. Administration. Administratör. Skåne. Lund.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 dec 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.