Chefs- och kontorsassistent till Purac i Lund

Chefs- och kontorsassistent till Purac i Lund

Har du erfarenhet av breda assisterande och administrativa roller? Trivs du i en prestigelös och samarbetsinriktad kultur?

Purac i Lund söker nu en serviceinriktad administratör som kommer assistera VD, ledningsgrupp och övriga chefer inom bolaget samt ansvara för administrationen och servicen på kontoret i Lund. Du ges möjlighet till en betydelsefull och självständig roll där din servande förmåga och proaktivitet kommer att värderas högt. Hos oss får du chans att arbeta på ett internationellt företag som genom sina miljötekniska lösningar bidrar till en mer hållbar värld. Är du en positiv person som gillar att sätta guldkant på andras vardag? Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! En självklarhet för oss, men långt ifrån alla. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas möter en stor efterfrågan globalt. För att administrativt avlasta chefer och kontoret skapar vi nu denna nya roll. Rollen är bred och arbetsuppgifterna varierande, men har tyngdpunkt på service och administration. Vi är ett familjärt företag med en prestigelös och familjär kultur där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta mål. Som anställd hos oss har du bra förmåner så som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och kollektivavtal. Våra värdeord är Engagemang, Förtroende och Glädje vilka vi hoppas att du känner att du delar.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som chefs- och kontorsassistent kommer du att ha en bred roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:
  • Assistera VD och ledningsgrupp med att koordinera och kalla till möten samt vid behov förbereda lokaler.
  • Support kring sammanställning av material till månadsrapport och styrelsemöten.
  • Support inför styrelsemöten med bland annat resor, hotell, visum etc.
  • Ansvara för kontor och reception. Möta kontorsgäster med högsta service såväl som att ansvara för att kontoret är trivsamt och välkomnande. Du ser till att frukosten är framme, fikan är inköpt och tar egna initiativ för att göra kontoret till en arbetsplats man vill arbeta på.
  • Vara kontaktperson för externa partners för IT, växel, fastighet, resebyrå, fraktbolag, tjänstebilar etc.
  • Arbeta med HR-administration så som registrering och uppdateringar i HR-systemet.
  • Koordinera intervjuer vid rekryteringar och hantera det praktiska kopplat till onboarding av nya medarbetare.
  • Uppdateringar intranät och mindre uppdateringar på hemsidan.
  • Allmänna kontorssysslor.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Vi på Purac är ca 110 anställda i Sverige. Vi har även kontor i Norge, Sri Lanka och Kina. Du kommer att arbeta på vårt huvudkontor i Lund där vi idag arbetar ca 60 personer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som brinner för att ge service till andra och som har en god administrativ förmåga. Du trivs med interna som externa kontaktytor. Du har ett självständigt sätt och tar ansvar för dina uppgifter. Då du kommer att arbeta med en bredd av arbetsuppgifter söker vi dig med ett systematiskt och noggrant arbetssätt. Du trivs bra i en prestigelös och samarbetsinriktad miljö där man tillsammans når mål. Då du kommer att arbeta med känslig information, söker vi dig med hög integritet.

Vi söker dig med flerårig erfarenhet av assisterande roller där du haft en bredd av arbetsuppgifter. Du har i grunden en gymnasial utbildning. I rollen kommer du att arbeta med administration i flera olika system, varför vi söker dig med en god system- och datorvana. Du har en god kunskap i Office-paketet. Då du kommer att kommunicera på både svenska och engelska i denna roll, söker vi dig med goda kunskaper i båda språken. Du har B-körkort.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson Angelina Nilsson
Telefon 0768384163
Område Lund
Yrkesroll Administration, Assistent, Sekreterare, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av TNG
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/