Masttekniker till Lund!

Masttekniker till Lund!

Söker du efter ett varierat arbete där du får vara mycket utomhus och använda kroppen fysiskt om dagarna? Är du dessutom tekniskt intresserad och har ett sinne för problemlösning? Då kan denna tjänst vara något för dig! Hos Axians blir du en del av ett stort företag i framkant inom telekombranschen, här arbetar engagerade medarbetare och i tjänsten som masttekniker jobbar du alltid nära dina kollegor. Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urvalen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Axians räkning en Masttekniker till Lund. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Axians under 7 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Som masttekniker i Lund kommer du att ha Sveriges södra delar som upptagningsområde. I Lund idag arbetar ett litet och härligt gäng där de flesta har varit hos Axians under en längre tid och värdesätter en god sammanhållning. För att trivas i arbetet här behöver du ha en social förmåga och tycka om att arbeta tillsammans med andra då man ytterst sällan jobbar ensam i tjänsten. I vissa fall kommer du även att samarbeta med kollegor från Axians andra kontor.

Här erbjuds du en kreativ och flexibel arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter att öka din tekniska kompetens inom flera områden. Beslutsvägarna är korta och arbetet sker i nära samarbete med projektledare, kollegor och kunder för att säkerställa att arbetet utförs på bästa och mest effektiva sätt.

Uppdraget är en heltidsanställning förlagd på vardagar. I tjänsten är resor vanligt förekommande, beroende på vilka projekt som är igång bör man räkna med att kunna vara borta 1-4 nätter. I det fall man ligger borta flera nätter brukar man förlänga arbetsdagarna och istället ha kompensationsledigt på fredagar.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se. Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter
Då branschen är under ständig utveckling tillkommer hela tiden nya metoder och system att lära sig. Till exempel kommer du att arbeta i master och på hustak med:
  • Nyinstallation av mobilnät
  • Uppgraderingar
  • Rivning av gammal utrustning
  • Service och underhåll på befintlig utrustning
  • Antennmontage
Viss lagertjänst och dokumentation tillkommer i tjänsten.

Vi söker dig som:
Inte räds av filmen ovan! Du bör ha ett stort intresse för tekniska arbeten och att arbeta fysiskt utomhus. Har du arbetat som masttekniker tidigare eller klättrat på fritiden är det mycket meriterande.

Krav:
  • B-körkort och möjlighet att sova borta i veckorna då resor är vanligt förekommande
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av tekniskt arbete
  • God samarbetsförmåga
  • God fysisk förmåga, läkarundersökning kommer att genomföras
  • Godkänt utdrag ur belastningsregistret
START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
URVAL: Sker löpande

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se.
Mer info
Kontaktperson Felicia Engvall
Email Mejla Felicia Engvall
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 1 dec 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!