Distriktssköterska / sjuksköterska sökes till Hälsocentralen Sankt Hans

Distriktssköterska / sjuksköterska sökes till Hälsocentralen Sankt Hans

Vill du bli en del i vårt team och utvecklas med oss?

Då kan du förvänta dig ett omväxlande, stimulerande och meningsfullt arbete på en positiv och utvecklande arbetsplats med mycket patientfokus. Vi tar tillvara på dig som kommer med idéer och vill utveckla vården.

En av våra distriktssköterskor går på föräldraledighet och vi söker dig som är distriktssköterska eller sjuksköterska. Du kommer att få en bred kompetens och ett omväxlande arbete inom primärvården.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med mottagningsarbete, telefon/digital rådgivning, provtagning samt egen specialistmottagning. I dina arbetsuppgifter ingår också sjukdomsförebyggande arbete. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på vårdcentralen. Du kan förvänta dig stimulerande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av en vilja att hjälpa patienter till en förändring vad gäller hälsa, livsstil och livskvalitet.

Kvalifikationer
  • Legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska.
  • Vi värdesätter tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral.
  • Du har goda medicinska kunskaper och är empatisk och strukturerad i ditt arbete och sätter patienten i centrum.
  • God kommunikativ förmåga.
  • Du har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.
  • Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av Praktikertjänst mottagningar.

Det är vi som tillsammans utför vården, som gemensamt äger Praktikertjänst. Det innebär att företagets 1 300 praktiker själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Praktikertjänst har drygt 6 700 medarbetare.

Om Hälsocentralen Sankt Hans
Hälsocentralen Sankt Hans är en vårdcentral i norra Lund, som tillsammans med vår BVC och BMM ingår i Hälsoval Skåne. Vi är en del av den offentligt finansierade primärvården och har 7400 listade invånare. Vi är 25 medarbetare. Titta gärna på vår hemsida!www.hcsankthans.se

Övrig information
Denna rekrytering sker helt genom Praktikertjänst AB. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Lön
Enl avtal. Månadslön.

Anställning
Heltid. Vikariat 1 år med möjlighet till förlängning.

Kontakt
Julijana Kosjerina, läkare och personalansvarig.
046-199310, 072-2436627
julijana.kosjerina@ptj.se

Skicka din ansökan till: julijana.kosjerina@ptj.se
Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Kontaktperson Julijana Kosjerina
Telefon 072-2436627
Email Mejla Julijana Kosjerina
Område Lund
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Sista ansökningsdag 8 jan 2021 (38 dagar kvar)