Shipping Coordinator till välkänt företag i Lund!

Shipping Coordinator till välkänt företag i Lund!

Om tjänsten

Trivs du med omväxlande arbetsuppgifter i en internationell miljö? Har du talang för koordination och planering? Då kan du vara personen Poolia söker för ett utmanande konsultuppdrag i Lund. Vi arbetar med ett löpande urval, och ber dig därför att ansöka tjänsten så snart som möjligt. Uppdraget är med start omgående och förväntas pågå i 6 månader med chans till förlängning.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Som Shipping Coordinator ansvarar du för avgående gods och hanterar transporter av mycket skiftande slag. Du planerar och koordinerar leverans av orders med hjälp av alla förekommande transportsätt. I arbetsuppgifterna ingår även säkerställning att företagets och myndigheters regler och riktlinjer följs. Du återkopplar tydligt så att relevant information når berörda beslutsfattare, både internt och externt. I förekommande projekt och utredningar bidrar du med din specialkompetens inom spedition.

Vem är du?

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom transportlogistik. Du har dessutom minst ett par års erfarenhet av spedition, gärna med avgående gods av mycket varierande slag och omfattning. Erfarenhet av SAP R/3 är starkt meriterande. Du trivs med att hålla ett högt tempo och arbeta med korta deadlines som ständigt utmanar din koordinationsförmåga. Ditt arbetssätt är strukturerat och självständigt och du är bekväm med att fatta beslut utifrån information som inte alltid är fullständig. Du är lösningsorienterad och har mycket god förmåga att prioritera. En förutsättning för att klara av arbetsuppgifterna är att du är en utmärkt kommunikatör, har lätt att samarbeta med olika slags människor samt är duktig på att skapa nätverk. Du både talar och skriver svenska och engelska obehindrat.
Mer info
Kontaktperson Julia Femenias Krohn
Telefon 0720-704735
Område Lund
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 sept 2019 (10 dagar kvar)