Ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Lund

Ekonomiassistenter för kommande uppdrag i Lund

Våren närmar sig med stormsteg - och därför söker vi ekonomiassistenter för kommande uppdrag. Som konsult hos oss får du utmanande uppdrag hos våra attraktiva kunder! Sök redan idag, då urval för intervjuer sker löpande.

Arbetsbeskrivning:

Som Ekonomiassistent arbetar du med diverse uppgifter och är med och stöttar den befintliga ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifterna kommer bland annat innebära: Bankbetalningar, granskning och ankomstregistrering, hantera flöde av leverantörsfakturor, kreditprövning av kunder, inkasso-hantering, skicka fakturapåminnelser, löpande bokföring samt övriga relaterade administrativa uppgifter. Det är viktigt att du är noggrann och strukturerad. Du är initiativtagande, gillar att ta eget ansvar och utför ditt arbete med fokus på kvalité. Som person är du flexibel, har lätt att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och har viljan att utvecklas.

Vi söker dig som:

Vi vill att du som söker är i början av din karriär och som snabbt vill utvecklas eller har du ett antal års erfarenhet inom området. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt gymnasieekonom. Det är meriterande om du har erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter, men det är inte ett krav för tjänsten. Du är som person prestigelös, men visar gärna framfötterna genom goda prestationer. Det är viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya system och det är meriterande om du har erfaranhet av ekonomisystem. Goda kunskaper i både svenska och engelska språket är ett krav.

Var tydlig i din ansökan vad du har gjort tidigare och vilka system du är van att arbeta i.

Specialist inom Ekonomi?

Liksom du är vi på Poolia specialister inom ekonomi, många av oss med egen erfarenhet av att arbeta i branschen. Vi är nämligen övertygade om att en av hörnstenarna för att göra ett riktigt bra arbete är engagemang och intresse för sitt område. Våra kunder återfinns inom bland annat banker, försäkringsbolag, staber och andra organisationer. Vi har erfarenhet av tillsättningar, bemanningskonsulter och interimskonsulter till både privat och offentlig sektor.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 aug (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.