Nu söker vi en kreativ marknadsansvarig till vårt företag.

Nu söker vi en kreativ marknadsansvarig till vårt företag.

Jobbeskrivning
Nu söker vi en kreativ marknadsansvarig till vårt företag.

Brinner du för layout, färg och form? Är du duktig på visuell kommunikation och att skapa budskap genom bild och text? Jobbar du obehindrat med både tryck och digitalt? Arbetar du lika bra självständigt som i grupp, är stresstålig och kan ha flera bollar i luften? Då är Petcare arbetsplatsen för dig!

Vad består rollen av?
På Petcare kommer du arbeta med att ta fram trycksaker till kampanjer, uppdatera och skapa säljmaterial (allt från stora banners till små flyers) samt övrigt marknadsmaterial utifrån den grafiska profil som finns för våra respektive varumärken inom koncernen. Du kommer även jobba med våra varumärkens hemsidor och digitala närvaro. Fotografering & bildhantering kommer även bli en del av dina arbetsuppgifter. Jobbet kräver förmågan att ta eget ansvar, arbeta under tidspress och samtidigt kvalitetssäkra färdigt tryckmaterial. Vidare arbetar du effektivt och obehindrat i Adobe.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder en varierad och självständig roll i ett snabbväxande företag med stark entreprenörsanda. Arbetsklimatet är öppet och inkluderande med stark framåtanda där man arbetar teamorienterat och engagerat för att stötta och hjälpa varandra och företagets kunder.

Vem söker vi?
 • Du har goda kunskaper i Adobe (främst InDesign, Photoshop, Illustrator)
 • Du har god kommunikationsförmåga och förmåga att uttrycka dig i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Du är en driven, kreativ person som tar egna initiativ.
 • Du har en bra känsla för detaljer, färg och form.
 • Du trivs med att arbeta i ett högt tempo kan hantera flera arbetsuppgifter parallellt.
 • I ditt arbetssätt föredrar du att arbeta effektivt och enkelt.
 • Du är dessutom social och en lagspelare som stöttar dina kollegor
Meriterande är
 • Erfarenhet av förpacknings- och produktdesign
 • Erfarenhet av Wordpress
 • Erfarenhet av foto- och videoredigering
 • Kunskap om marknadsföring på sociala medier
 • Avslutad utbildning inom medie/kommunikation, grafisk formgivning eller liknade.
Sista ansökningsdag 12:e December.

I din ansökan vill vi att du skickar med din portfolio eller exempel på liknande arbetsuppgifter. Skicka, CV, personligt brev och portfolio till petcare@petcare.se. Efter en urvalsprocess kontaktar vi dem som går vidare till nästa steg som är en personlig intervju på plats i

Jönköping. Vi genomför löpande intervjuer och förbehåller oss rätten att avsluta processen i förtid om vi hittar rätt. Tillträde snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.petcare.se/
Sista ansökningsdag 23 jan 2023 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Petcare AB är ett grossistföretag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder. Bolaget finns i moderna kontorslokaler i anslutning till 6000 m2 lager på Torsvik strax söder om Jönköping. Petcare AB ingår i Petcare Group, som finns representerad i hela Skandinavien. Gruppen omsätter ca 600Msek.

Petcare är inne i en stark tillväxt- och utvecklingsfas vilket kräver ökade resurser för att fortsätta stärka och utveckla företagets förmågor inom marknadsavdelningen. En tjänst med placering på huvudkontoret i Jönköping.