Team Leader till producerande företag i Lund

Team Leader till producerande företag i Lund

Tjänstebeskrivning

Vill du arbeta på ett företag som ger dig chansen att utveckla och leda din omgivning? Trivs du med att ta ansvar och är initiativtagande? Då kan du vara den vi söker för tjänsten som Team Leader!

Beskrivning av arbetsuppgifter
PerformIQ söker för kunds räkning en Team Leader för arbete på kvällsskiftet. Tjänsten innebär att du ansvarar för att leda, fördela och optimera arbetet bland operatörerna, så att arbetet flyter på ett smidigt sätt. Du prioriterar och planerar för att uppnå bäst resultat och för att service till kund ska ligga på topp. Vi ser att du är en person som har förmågan att inspirera och driva arbetet framåt i teamet samtidigt du är prestigelös och kan kliva in och hjälpa till med arbetet på produktionslinjerna.

Som Team Leader kommer du till exempel att:
  • Personalplanera
  • Kompetenssäkra
  • Ansvara för uppföljning av KPI:er
  • Driva förbättringsarbete
  • Implementera och driva ledningens frågor
  • Koordinera mellan lager och planering
  • Följa upp och implementera rutiner och processer
Tjänsten passar dig som trivs med att leda andra och sprider positiv energi samtidigt som du inte räds att hugga i när det behövs. Du är ordningsam och strukturerad samtidigt som du är social och duktig på att kommunicera.

Krav på person

För att lyckas i rollen som Team Leader krävs vidare:
  • Erfarenhet av ledarskap
  • Förståelse för produktionsekonomi
  • Svenska i tal och skrift
Du som söker tjänsten är ansvarsfull och värnar om medarbetarnas välmående och utveckling. I rollen är det viktigt med flexibilitet och du är anpassningsbar och trivs med förändringsarbete. Du sprider positiv energi, skapar teamkänsla och god sammanhållning i gruppen samtidigt som du delegerar arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Erfarenhet av produktionsmiljö med hygienkrav är meriterande.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som Team Leader. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kvällstid måndag till fredag
Plats: Lund

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

sökord: team leader, gruppledare, produktion
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 24 jan 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.