Engagerad och målmedveten säljare med erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor

Engagerad och målmedveten säljare med erfarenhet av försäljning mot offentlig sektor

Vill du vara med på resan mot att bli bäst i Europa på det vi gör? Vi är ett ungt, expansivt bolag som utvecklar en grymt bra parkeringsapp. Vårt kontor ligger i fantastiska lokaler i centrala Lund. Nu söker vi ytterligare en stjärna till vårt säljteam!

Om jobbet som Säljare på Parkster
Tycker du som vi, att det ska vara enkelt att parkera?!

Som säljare är ditt jobb, väldigt förenklat, att få med potentiella kunder på vår resa mot en bättre parkeringsupplevelse. Kommuner och regioner i synnerhet och offentlig sektor i allmänhet är grunden för vårt försäljningsarbete och nu vill vi stärka upp teamet ytterligare på den fronten.

Framgångsrik försäljning mot offentlig sektor omfattar bland annat proaktiv och strategisk bearbetning, långsiktigt relationsskapande, goda kunskaper i och förståelse för lagstiftning och regelverk toppat med en stor nypa tålamod och struktur. Kanske viktigast av allt är att man tycker att det är typ det roligaste som finns! Här finns möjligheten att få vara med i hela processen från proaktivt förarbete till anbudsarbete, genomförande och uppföljning.

Rollen utgår från vårt kontor i Lund och innebär regelbundna resor i landet. Det finns goda möjligheter att själv planera sitt resande. Du ingår i Säljteamet och rapporterar direkt till Försäljningschefen för Sverige. Säljteamet på Parkster är ett drivet gäng som alltid strävar efter att utvecklas. Det är både högt tempo och högt i tak och laget är alltid före jaget.

Låter det spännande?

Som Säljare på Parkster är du:
  • engagerad och positiv teamplayer med starkt driv
  • strategisk och proaktiv
  • genuint intresserad av LOU och annan lagstiftning som omfattas av försäljning
  • mot offentlig sektor
  • konsekvent och uthållig
Vad erbjuder vi?
Miljön på Parkster kännetecknas av engagemang, värme och fokus framåt. Vi är måna om att vara framgångsrika tillsammans. Just nu är vi 50 anställda, hälften tjejer och hälften killar och vi växer i rask takt. Om du gillar att vara med där det händer så är det här en tillväxtresa du vill vara med på, med allt vad det innebär.

Hos oss får du:
  • arbeta i ett växande och grymt kul gäng med gemensamma mål och stort driv
  • jobba mot tydliga mål och tävla mot dig själv. Räcker inte det så kan du alltid utmana en kollega på pingis eller ta en match med ett gäng vid fussball-bordet? Vi lovar att tävlingsmänniskan får utlopp...
  • balans i livet. Det är viktigt för oss att livet funkar fint både på jobbet och privat. Vi ska vara bäst på det vi gör och då behöver vi se till att vi mår bra!
  • möjlighet att växa och utvecklas i din roll och som person
  • bra villkor med avsättning för tjänstepension, friskvård och privat sjukförsäkring
Vem är du?
Du har arbetat med försäljning mot offentlig sektor i några år och har en relevant universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet att stå på. Dina erfarenheter har gett dig en grym förståelse för vikten av relationer, affärsmässighet och genomförandekraft. Du är van att arbeta med upphandlingar och är trygg med dina skills när det kommer till att skapa vinnande anbud. Du vet att upphandlingsförfarandet är en lagsport och är van att jobba projektstyrt i olika interna konstellationer för att få med dig organisationen. Vi tror att du tycker att försäljning är det roligaste som finns och det märks på dig. Du är uthållig och ger dig inte i första taget, samtidigt som du gärna stöttar dina kollegor när det behövs.

Puh, du är väl ödmjuk också!?

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-08-31 men vi går löpande igenom urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan via länken i annonsen. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta vår Försäljningschef Lisa Lipinska - lisa@parkster.se

Om Parkster
Parkster är ett parkeringsapp-bolag för såväl privata användare, företag och parkeringsbolag. Idag finns Parkster i Sverige, Tyskland och Österrike. Vi växer så det knakar och bra går det. På prishyllan står pokalerna som Skånes Gasellvinnare fyra år i rad. Tre år i rad har Parkster dessutom tagit plats på Financial Times prestigefulla lista över Europas tusen snabbaste växande bolag. Läs gärna mer om oss på parkster.com/se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)