Driven företagssäljare med fart och fokus på målet!

Driven företagssäljare med fart och fokus på målet!

Vill du vara med på resan mot att bli bäst i Europa på det vi gör? Vi är ett ungt, expansivt bolag som utvecklar en grymt bra parkeringsapp. Vårt kontor ligger i fantastiska lokaler i centrala Lund. Nu söker vi dig som vill ta vår företagsförsäljning till nästa nivå!

Om jobbet som Säljare av Företagstjänster på Parkster
Tycker du som vi, att det ska vara enkelt att parkera?! Som säljare hos oss är ditt jobb, väldigt förenklat, att få med potentiella kunder på vår resa mot en bättre parkeringsupplevelse med fokus på våra företagstjänster.

Tjänsten är inhouse med telefon och dator som främsta verktyg och uppgiften är att knyta till dig nya företag till våra tjänster. Du brinner för att göra affärer, har glimten i ögat och målet i sikte. Du går igång på kraften i att förenkla och effektivisera för dina kunder med hjälp av våra företagstjänster och möjligheten att vara med från start när vi nu tar ett helhetsgrepp på B2B segmentet. Uppsökande försäljning är typ det roligaste du vet och det märks inte bara på dina resultat utan även på energin du sprider omkring dig.

Rollen utgår från vårt kontor i Lund och du rapporterar direkt till Försäljningschefen för Sverige. Säljteamet på Parkster är ett drivet gäng som alltid strävar efter att utvecklas. Det är både högt tempo och högt i tak och laget är alltid före jaget. Låter det spännande?

Som B2B Säljare på Parkster är du:
  • entusiasmerande med starkt eget driv
  • supergrym på att skapa relationer på telefon
  • systematisk och resultatorienterad
  • konsekvent och uthållig
Vad erbjuder vi?
Miljön på Parkster kännetecknas av engagemang, värme och fokus framåt. Vi är måna om att vara framgångsrika tillsammans. Just nu är vi 50 anställda, hälften tjejer och hälften killar och vi växer i rask takt. Om du gillar att vara med där det händer så är det här en tillväxtresa du vill vara med på, med allt vad det innebär.

Hos oss får du:
  • arbeta i ett växande och grymt kul gäng med gemensamma mål och stort driv
  • jobba mot tydliga mål och tävla mot dig själv. Räcker inte det så kan du alltid utmana en kollega på pingis eller ta en match med ett gäng vid fussball-bordet? Vi lovar att tävlingsmänniskan får utlopp...
  • balans i livet. Det är viktigt för oss att livet funkar fint både på jobbet och privat. Vi ska vara bäst på det vi gör och då behöver vi se till att vi mår bra!
  • möjlighet att växa och utvecklas i din roll och som person
  • bra villkor med avsättning för tjänstepension, friskvård och privat sjukförsäkring.
Vem är du?
Du har arbetat med försäljning i några år och har en relevant universitetsexamen eller motsvarande erfarenhet att stå på. Du har erfarenhet av uppsökande försäljning och telefonförsäljning B2B och är stolt över dina skills. Du har förmodligen tävlat i någon for och du backar aldrig på en utmaning. Du sätter stort värde på möjligheten att få vara med från start i vår satsning på företagstjänster och ser det som ett spännande nästa steg i din karriär. Du är uthållig och ger dig inte i första taget, samtidigt som du gärna stöttar dina kollegor när det behövs.

Puh, du är väl ödmjuk också!?

Ansökan
Sista ansökningsdag är 2022-08-31 men vi går löpande igenom urvalet så vänta inte med att skicka in din ansökan. Skicka in din ansökan via länken i annonsen. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta vår Försäljningschef Lisa Lipinska - lisa@parkster.se

Om Parkster
Parkster är ett parkeringsapp-bolag för såväl privata användare, företag och parkeringsbolag. Idag finns Parkster i Sverige, Tyskland och Österrike. Vi växer så det knakar och bra går det. På prishyllan står pokalerna som Skånes Gasellvinnare fyra år i rad. Tre år i rad har Parkster dessutom tagit plats på Financial Times prestigefulla lista över Europas tusen snabbaste växande bolag. Läs gärna mer om oss på parkster.com/se.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)