Truckförare sökes för kunds räkning i Lund.

Truckförare sökes för kunds räkning i Lund.

Nu söker Palm & Partners en truckförare till uppdrag i Lund.

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personlig utveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Du har nu chansen att ingå i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med projektledare samt inköpspersonal. Som lagerarbetare har du ansvar för inkommande samt utgående gods, du sköter även allt från fraktbokningar till specifika orderplock. I ditt arbete ingår truckkörning med motviktstruck och ledstaplare. Arbetet kan stundvis innebära högt tempo därför är det viktigt att du är stresstålig samt har ett gott ordningssinne. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team där du arbetar självständigt men ändå i nära samarbete med projektledare samt inköpspersonal.

Utbildning
Truckutbildning- TLP 10

Erfarenhet
Du som söker har erfarenhet av att köra motviktstruck och ledstaplare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom lagerarbete. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga kvalifikationer
Arbetet kräver att du har en god fysik, ett sinne för ordning, är stresstålig och noggrann. Som person ser vi att du är ansvarsfull, flexibel och viktigast av allt, att du har hög arbetsmoral.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal och GFL.

Ansökan
Du söker tjänsten via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före senaste ansökningsdatumet. Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan snarast möjligt!

Startdatum
Omgående

Uppdragslängd
Heltid: Ca 4 månader för att sedan eventuellt övergå i en anställning hos kund.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 25 mars (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.