Elmontör sökes till företag i Lund.

Elmontör sökes till företag i Lund.

Ingress om kunden
Vi söker nu för kunds räkning duktiga elmontörer, för ett kortare uppdrag.

Ingress om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
För kunds räkning söker vi nu duktiga elmontörer. Arbetet innebär montering av diverse elkomponenter, med inslag av mekanisk montering och du som söker har utfört liknande arbetsuppgifter tidigare. Du kan läsa en ritning samt är van vid diverse handverktyg så som momentnycklar, skruvdragare osv.
Arbetet är dagtid måndag - fredag.

Utbildning
Elutbildning eller liknande relevant utbildning och/eller erfarenhet.

Erfarenhet
Någon form utav elkunskap fordras.

Personliga kvalifikationer
Allmänt intresserad av att lära sig nya arbetsuppgifter och kollegial då man har ett nära samarbete med sina kollegor.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt kollektivavtal.

Ansökan
Vi tillämpar löpande urval i denna process så välkommen med din ansökan snarast.

Startdatum
Vecka 33.

Uppdragslängd
6 månader, med chans till förlängning.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 9 aug 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.