Prido AB söker en portmontör med placering i södra Sverige

Prido AB söker en portmontör med placering i södra Sverige

Bli en av nyckelspelarna hos Sveriges ledande leverantör av industriportar. Prido AB har verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden. Omsättningen på drygt 200 miljoner genereras i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i Västergötland.

I rollen som montör arbetar du med främst med montage av industriportar, men rollen innebär också att reparera och felsöka portar ute hos kund. Tjänsten innebär stor frihet under ansvar då du planerar din egen arbetsvecka.

Du är vårt ansikte utåt. Tjänsten innebär nära kundkontakt och vi förutsätter en positiv attityd och att du är duktig på att skapa goda relationer. Din servicenivå är hög, du är en kreativ problemlösare och ditt arbetssätt präglas av ett självständigt driv i nära samarbete med andra. Ingen dag är den andra lik så därför krävs en god förmåga att vara flexibel och att kunna omprioritera.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från en roll som porttekniker, alternativt erfarenhet från mekanik eller byggbransch. Det är meriterande om du har grundläggande kompetens inom el. Rollen förutsätter att du talar och skriver flytande svenska. B-körkort är ett krav.

Du skickar din ansökan till josephine.stjarnerfalt@prido.se, telefon 0512-29590.

Urval och intervjuer sker löpande, men absolut sista ansökningsdag är 200131.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Josephine Stjärnerfält
Telefon 0512-29590
Område Lund
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Snickare, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prido.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prido AB är Sveriges största industriportstillverkare med verksamhet i Sverige och Norge samt försäljning till övriga Norden. Omsättningen på drygt 200 miljoner genereras i en högautomatiserad och supermodern anläggning i Tråvad, mitt i
Västergötland.