Försäkringsförmedlare till Online Sverige AB

Försäkringsförmedlare till Online Sverige AB

Om kunden
Online skapar värdefulla dialoger mellan företag och människor.

Vi har sedan 1993 skapat tiotals miljoner relationer mellan våra uppdragsgivare och deras kunder genom telemarketing, kundservice, mötesbokning med mera. Vi hjälper företag att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning genom att kombinera rätt teknik, rätt människor och rätt kompetens i alla kunddialoger vid rätt tillfälle, oavsett kanal. Vi bevisar det genom att sedan starten vara pålitliga, tillgängliga och initiativtagande och värna om uppdragsgivarens intressen genom en välorganiserad infrastruktur och organisation med hög innovationsgrad. Alla företag har kundrelationer. Och Online hjälper dig att bygga och behålla dem.

Om oss
Palm och Partners är engagerade i varje enskild individ och dennes arbete. Det är när du trivs som Du presterar som bäst. Genom att bli en del i vårt stora nätverk av kunder och konsulter erbjuds du uppdrag och en vardag väl matchat utefter dina intressen och kompetenser.

Visst är det viktigt med en trygg anställning och att trivas på jobbet? Det tycker vi på Palm & Partners. Därför ser vi till att du som konsult alltid har en konsultchef som stöttar dig och är engagerad i att du utvecklas hos våra kunder. Med tre ISO-certifieringar och som auktoriserat bemanningsföretag omfattas du givetvis av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension samt företagshälsovård. Vi erbjuder konsulthappenings och andra ortsspecifika förmåner för dig som anställd.

Arbetsbeskrivning
Du kommer med hjälp av telefon sälja Onlines olika produkter och tjänster. Du får proffsig vägledning och sitter tillsammans med erfarna och duktiga kollegor.
På Online kommer du sköta innesälj åt externa bolag främst per telefon men även via mail, chatt och sociala medier.
Du kommer hjälpa Onlines externa kunder att bygga kundlojalitet och öka sin försäljning.

Erfarenhet
Du måste inte ha jobbat med att sälja/förmedla per telefon tidigare men däremot måste du ha arbetslivserfarenhet från något. Ett "längre" sommarjobb ingår tex i detta.
Du måste vara över 18 år.
Utdrag ur belastningsregistret kan tas.
Om du har erfarenhet av försäljning och kundservice så är det ett plus, men inget måste. Störst vikt lägger vi på rätt driv och inställning.

Personliga kvalifikationer
Som person ska du vara social, framåt, positiv och älska den mänskliga kontakten och att skapa relationer. Du behöver verkligen tycka om att prata i telefon med nya människor och du kan skaka av dig ett negativt resultat omedelbart.
Du ser det positiva i allt och har en enorm vilja att lära dig och att utvecklas.
Är professionell i ditt kundmötande.
Har högt engagemang och närvaro.

Det är av största vikt att man står bakom och efterlever Onlines värdeord:
  • Kvalitet
  • Effektivitet
  • Kunskap
  • Respekt
  • Engagemang
Lön och anställningsvillkor
Fast lön + provision, du har stora möjligheter att tjäna en bra lön, det är du själv som sätter gränsen.

Ansökan
Tjänsterna tillsätts löpande så vänta inte med din ansökan.

Startdatum
Snarast.

Uppdragslängd
Vi letar efter drivna personer som vill stanna och växa med företaget.
Anställningen startas hos Palm & Partners men kan leda till en anställning hos Online framöver.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Palm & Partners
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.