Teknisk säljare

Teknisk säljare

Önskan efter Karriär
Teknisk säljare - Södra Sverige

OSG Scandinavia A/S Filial Sverige söker en teknisk säljare med kunskaper inom verktygsbranchen till ett distrikt Södra Sverige, - syd och väst för Göteborg, Jönköping, Växjö och Karlshamn.

Med stöd från det skandinaviska huvudkontoret i Roskilde, nära Köpenhamn, och erfarna kollegor i Sverige, skall du vara den dagliga drivkraften och ansvarig för kunder inom svensk industri i distriktet.

Med hjälp av OSG skandinaviska VD kommer du efter genomgången utbildning av produktportföljen att ansvara och utveckla försäljningen av OSG's produkter inom skärverktyg och hållande verktyg i ditt distrikt.

Din uppgift blir uppsökande försäljning av nya kunder och utveckla befintliga kunder och försäljnings- och marknadsföring i ditt distrikt. Det innebär att du bl.a. kommer att boka, hålla försäljningsmöten, genomföra tester, ge rådgivning, lämna anbud, genomföra försäljning och sköta uppföljningen. Detta sker med utgångspunkt från din bostad.

Du kommer också att vara en central aktör i kontakten mellan OSG's kunder och OSG's utveckling i Japan, när du i samarbete med kunder bedriver tester av nya produkter.

Målgruppen är företag med skärande bearbetning inom industrin i ditt distrikt.

Till din hjälp har du vår interna försäljningsavdelning och Tekniska Sälj kollegor, men du är drivkraften i det dagliga försäljningsarbetet.

Kompetens
Du har en teknisk bakgrund och/eller erfarenhet av teknisk försäljning och känner till marknaden. Branscherfarenhet inom skärande verktyg är en fördel.

Du är entreprenör, är säljorienterad och har framförhållning. Du blir motiverad av att skapa kundrelationer, uppnå resultat och utveckla verksamheten. Du är dynamisk och drivande när det gäller att skapa framgångar samt har yrkesmässiga insikter som inger tillit hos kunderna.

Du är självgående och trivs med att ansvara för ditt eget arbete och resultat.

Anställningen erbjuder
Vi erbjuder dig en grundlig utbildning, en spännande personlig utveckling och tjänst i en framgångsrik verksamhet, som ger dig möjlighet att spela en betydande roll. Vi erbjuder dessutom en professionell introduktion.

Attraktivt lönepaket som består av en hög fast lön och provision samt hemmakontor och företagsbil.

Ansökning
Du kan kontakta vår sökepartner, Senior Search Konsulent Thomas Okkels på tel. +45 53 73 17 60 för ytterligare upplysningar. Tveka inte att viderebefordra ditt CV och din ansökan till e-mail tho@imc-consulting.dk. Vi inviterar löpande ansökningar till samtal.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Teknik & Ingenjör, Teknisk rådgivare & Försäljningsingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://se.osgeurope.com
Sista ansökningsdag 13 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OSG Scandinavia a/s är ett helägt dotterbolag till det japanska företaget OSG Corporation, som är en av världens ledande tillverkare av gängtappar, pinnfräsar och borr. Koncernomsättningen överstiger 10 miljarder kronor och antalet anställda är över 7000. OSG är noterat på den japanska börsen. OSG Scandinavia a/s ansvarar för försäljning och support i Norden. Vårt kontor och lager ligger i Roskilde nära Köpenhamn. För ytterligare informationer om verksamheten se www.osg.co.jp/en eller se.osgeurope.com