Mobility Motors i Lund söker bilmekaniker

Mobility Motors i Lund söker bilmekaniker

Dina arbetsuppgifter

Som bilmekaniker hos oss arbetar du med service- och bilreparationer. I arbetet kan det också ingå en del leveransjobb på nybilar. Du arbetar framför allt självständigt men det kan också ske i samverkan med kollegorna på anläggningen.

Din profil

Välkommen med din ansökan och övertyga oss om att du precis som vi alltid vill kundens bästa och är en kollega att räkna med i vått och torrt. Har du dessutom en lösningsorienterad approach kombinerat med ett djupt tekniskt intresse kommer du definitivt att trivas som mekaniker hos oss. Som guldkant på tillvaron får du också möjligheten att arbeta i en modern verkstad. Kan det bli bättre?

Vi kan lista en rad kompetenser som vi vill att du ska ha men vi vet innerst inne att allt handlar om rätt inställning och vilja att lära. Om vi får önska något så vill vi att du har minst ett par års erfarenhet som mekaniker. Har du dessutom riktigt bra koll på elektronik betraktar vi det som en fullträff. Du bör ha en god datorvana och god förståelse i svenska och engelska, då vår verkstadsdokumentation oftast är skriven på det senare. B-körkort är ett krav. AC-cert är en stor merit.

I denna rekrytering samarbetar vid med Autorekrytering. Frågor om tjänsten och processen besvaras rekryterare Johanna Andersson på 0706 22 64 48. Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Kontaktperson Johanna Andersson
Telefon 040-655 97 00
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Svensk Autorekrytering
Sista ansökningsdag 11 okt (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mobility Motors Sweden AB är ett Nissan auktoriserat bilmärke och har försäljning och verkstad på 4 orter; Malmö, Lund, Sätra och Bromma. Vi söker nu vår nya stjärna till vår verkstad i Lund. Vill du vara en del av en växande organisation som erbjuder dig en spännande arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter. Då ska du söka jobbet som mekaniker hos oss på Mobility Motors.