SharePoint and Office 365 specialist till Nexer Worklife Lund

SharePoint and Office 365 specialist till Nexer Worklife Lund

Nexer Worklife är ett av Sveriges mest prestigefyllda och erfarna konsultföretag inom lösningar baserade på Office 365 och SharePoint. Vi strävar alltid efter att leverera affärs- och kundnytta genom tekniska lösningar där vi har satt människan i centrum. Vi tar ansvar för hela det digitala arbetslivet från första analys och planering till utveckling, lansering, förändringsledning och support. Dessutom erbjuder vi intranät och digitala arbetsplatslösningar som utvecklas och underhålls av oss. Vi utökar nu vårt team och letar efter flera SharePoint och Office 365 specialister.

Som SharePoint- och Office 365 specialist hos Nexer Worklife hjälper du våra kunder att öka deras affärsvärde genom att använda Office 365 och SharePoint. Med ett användarfokuserat tillvägagångssätt kommer du vara med att förenkla och stödja kundernas dagliga arbete, stärka samarbetet mellan olika team och öka organisationens produktivitet. Arbetet sker inom ramen för kundens drift- och kommunikationsprocesser och kräver därför djup kunskap inom Office 365, som främst inom SharePoint, Teams och Power Automate.

Rollen kan inkludera
 • Konsultuppdrag på plats hos kund eller på distans
 • Konfigurationer relaterade till intranät och dokumenthantering för kunder med SharePoint
 • Konfigurationer i Office 365 Power Platform, t.ex. Power Automate och Power Apps
 • Supportera kunder i SharePoint, Teams och övriga Office 365 applikationer
 • Delta i migreringsaktiviter från planering till genomförande där Office 365 är målplattformen
 • Vidareutveckling och felsökning av befintliga lösningar baserade på SharePoint 2013, 2016, 2019, Online eller Office 365
 • Uppdateringar eller installation av lösningar i kundernas miljöer
 • Implementering av Office 365 i kundorganisationer
 • Hjälpa kunder med Teams governance
 • Skapa förståelse för Office365 och hur verktygen kan användas för att underlätta det dagliga arbetet (workshops, utbildningar etc.)
 • Kartläggning, analys och skapande av strategier och planer för organisationens digitala arbetsliv (implementeringsplaner, informationsarkitektur, dokumenthantering, styrning, innehållsstrategier etc.)
 • Fungera som projektledare i digital worklife projekt
 • Hjälpa till att driva förändringar i organisationen
Din bakgrund

Du brinner för Office 365 och SharePoint Modern och har praktisk kunskap om hur du implementerar lösningar baserat på dessa tekniker framgångsrikt i organisationer. Som person har du ett stort intresse av att stödja företag med digitala verktyg såväl som ett kundfokuserat mindset.

Vi söker flera nya kollegor och arbetsuppgifterna kan därför variera baserat på dina kunskapsområden. Vi ser det som viktigast att du har bred kunskap inom Office 365 och SharePoint med minst 3 års erfarenhet av arbete inom dessa områden. Du ska även ha god kommunikativ förmåga på svenska och engelska i tal och skrift.

Det är också meriterande om du har en IT-relaterad eftergymnasial utbildning och/eller certifieringar inom Office 365 och/eller SharePoint.

Nexer Worklife som arbetsgivare

På Nexer tänker vi att varje ny idé, varje innovation och ny bekantskap är ett löfte om en bättre framtid. För dig, för våra kunder och för världen vi lever i.

Framtiden är inte en avlägsen dröm, den skapas av handlingarna vi gör idag. Hos Nexer får du möjlighet att drömma stort, tänka smart och se till att saker verkligen händer. Vi tar visionära idéer och skapar konkreta strategier. Vi använder teknik som verktyg för framsteg och hittar nya sätt att kommunicera på.

Vi arbetar värdestyrt och lägger vårt hjärta i allting vi gör. Du får nära till dem som fattar beslut och du kan alltid vara med och påverka. Jobbar du på Nexer får du en stark arbetsgivare med internationell närvaro och stora möjligheter att utvecklas.

Här är drivkrafterna ambition, härlig atmosfär och viljan att kontinuerligt lära sig mer. Denna kultur har gjort oss till ett av Sveriges mest prestigefyllda konsultföretag inom Office 365.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan här nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post, men har du frågor om tjänsten eller Nexer vänligen kontakta Marcus Etéus på marcus.eteus@nexergroup.com. På grund av semester kommer ansökningarna hanteras efter den 3e augusti!
Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Pink Programming, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 1 600 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid
Hemsida https://www.sigmait.se/karriar/lediga-jobb
Sista ansökningsdag 20 aug 2021 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi leder förändringen och strävar hela tiden efter att hitta nya tekniska lösningar. Finns det ett smartare sätt att göra någonting, så hittar vi det. Vi utmanar oss själva varje dag att tänka utanför ramarna och hjälper våra kunder att hela tiden ligga steget före. Tjänster inom digitalisering, IT och R&D ger ökad kundnytta och tillväxt för organisationer både på den svenska och globala marknaden. Vi har också utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien - två gånger. Vårt stora samhällsengagemang i Star for Life, Mitt Liv, Pink Programming och Kodcentrum ger även dig som medarbetare möjlighet att göra verklig skillnad. Nexer är entreprenörsdrivet och har över 1500 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i nio länder och på fler än 20 orter i Sverige. Nexer är en del av Danir-koncernen och hette tidigare Sigma IT.