Reparatör

Reparatör

Reparatör

Affärsområde NCC Industry är en nordisk organisation specialiserad på hållbara lösningar inom asfalt, stenmaterial, grundläggning och vägbeläggning. Genom kundanpassade koncept och moderna arbetsmetoder kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en utvecklande miljö

Rollen hos oss

Vi söker en reparatör/mekaniker för vår krossanläggning i Södra Sandby. Arbetet består av att genomföra reparations- och underhållsarbete, både akuta reparationer och dagligt underhåll.

Dina erfarenheter

Du ska ha goda reparationskunskaper och erfarenhet av elektronik och hydraulik. Erfarenhet av att kunna läsa el- och/eller hydraulschema är meriterande. Det är en fördel om du har erfarenhet från krossar och siktanläggningar.

Dina egenskaper

Vi söker dig som tycker om att jobba i en liten, sammansvetsad grupp. Du är lyhörd och serviceinriktad. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig och du tycker om att arbeta med människor. Du är flexibel och ansvarstagande samt van att arbeta i en miljö där tempot studtals är högt. Det är av yttersta vikt att du står bakom våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.

Ytterligare information

Anställningen är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Placeringsort är Södra Sandby, Lund. Skiftgång kan även förekomma. B-körkort är ett krav, BE-körkort är meriterande.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna Supervisor David Lindström, 0706-36 13 74, eller david.lindstrom@ncc.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 24 nov. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.