VD TILL BÖRSBOLAG

VD TILL BÖRSBOLAG

Vi är en av norra Europas ledande aktörer inom Digital Signage. För oss är kvalitet, tillgänglighet och hållbarhet A och O. Vi arbetar i en tillväxtbransch med enorm potential och söker nu en drivande, entusiasmerande och prestigelös VD som vill vara med och leda vår fortsatta tillväxtresa.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som VD för MultiQ får du möjlighet att driva och utveckla ett börsbolag med kompetenta och motiverade medarbetare. Engagemang, intresse och förståelse för hela affärsprocessen från utveckling och sälj till implementation, drift och support är helt avgörande. Bland dina huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden ingår att:
  • Operativt leda bolaget tillsammans med ledningsgruppen.
  • Ansvara för bolagets resultat och lönsamma tillväxt.
  • Entusiasmera och engagera bolagets medarbetare genom ett aktivt och modernt ledarskap.
  • Fungera som bolagets ansikte utåt i samband med börsrelaterade frågor.
Du är placerad på vårt huvudkontor i Lund (Ideon) och arbetar tillsammans med ledningsgruppen på sju personer, av dessa finns fyra i Lund och övriga tre leder kontoren i Stockholm, Århus (DK) och Oslo (NO). Vi är totalt ca 65 medarbetare varav hälften i Lund. Resor förekommer löpande. Du rapporterar till vår styrelse och specifikt nära vår styrelseordförande som under en tid kommer att arbeta med din introduktion och din utbildning.

Kvalifikationer och personlighet
Vi söker dig som har erfarenhet av att driva bolag. Erfarenhet från IT branschen är starkt meriterande liksom internationell kommersiell erfarenhet. Det är en förutsättning att du har haft ett tydligt eget resultatansvar och meriterande är att du har erfarenhet av att leda personal genom andra.

Du har en akademisk examen, troligen civilingenjör och/eller civilekonom. Kompletterande ledarskapsutbildningar ser vi som positivt. Du hanterar svenska och engelska obehindrat och är en duktig kommunikatör med förmåga att tydligt informera kollegor och styrelse såväl som externa intressenter.

Som person är du entusiasmerande, resultatdriven och kommersiellt fokuserad. Du har lätt för att få förtroende och bygger långsiktiga relationer, är prestigelös och har en grundläggande positiv människosyn. För att kunna trivas och göra ett bra jobb hos oss är det helt avgörande att du är ambitiös, beslutsför och tydlig. Självklart sätter du alltid laget före jaget.

Vi erbjuder
Hos oss får du spänning och utmaning, möjlighet att utvecklas och växa. Ersättningen är marknadsmässig för bolagets storlek med en stor andel påverkbar bonus. Eftersom vi är noterade på Nasdaq huvudlista finns även en möjlighet att köpa aktier i bolaget.

Kontakt och ansökan
I det här uppdraget samarbetar vi med rekryteringsföretaget ComCube. Är du intresserad och stämmer in på profilen skickar du in en personlig presentation och ditt CV på svenska där du tydligt beskriver dina erfarenheter och kompetenser inom ovanstående områden och varför du är intresserad av tjänsten. Du ska också specificera ev. erfarenhet som kan vara extra relevant för den här tjänsten. Har du några frågor beträffande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du mycket välkommen att kontakta Helena Fransson via 070-554 05 04 eller helena.fransson@comcube.se eller Helena Heijmink via 070-554 03 42. Notera att vi arbetar med urvalet löpande. Ansök redan idag! Välkommen med din ansökan, när du är på denna sida https://comcube.varbi.com/se/what:job/jobID:315939/ klicka på "Sök jobbet" upp till höger. Vi tar endast emot ansökningar via ansökningslänken!

Omfattande referenstagning samt utdrag ur polismyndighetens belastningsregister kommer bli aktuellt för slutkandidat.g9åbäu
Mer info
Kontaktperson Helena Fransson
Telefon 0705-54 05 04
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, VD & Koncernchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.comcube.se/
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MultiQ är en ledande aktör inom digital signage och kundanpassade bildskärmar på den Nordeuropeiska marknaden. Våra kunder finns främst inom detaljhandel, bank, spel och transport. Kontor finns i Lund,
Stockholm, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap. Mer information finns på www.multiq.com och på www.youtube.com/channel/UCS46AzxvFqnGGYJsmXl7rkg/videos.