Multiq söker en product manager till central roll - multiq

Multiq söker en product manager till central roll - multiq

Arbetsuppgifter

I rollen som Product Manager kommer du genom en central position i företaget vara produktägare för MultiQ:s CMS-produkt. Du kommer vara länken mellan utvecklingsavdelningen och den kommersiella sidan i företaget. Du kommer även arbeta kundnära med utbildning och support av produkten. Du rapporterar till utvecklingschefen och arbetar efter ett agilt arbetssätt mot utvecklingsorganisationen.

Mer specifikt kommer rollen som Product Manager innefatta:
 • Analysera och planera utvecklingen av produkten tillsammans med utvecklingsavdelningen samt ta fram funktionsbeskrivningar
 • Testledning, test och dokumentation av produkten
 • Kundsupport
 • Förbereda och leda produktutbildning för kund samt internt
 • Sälj- och marknadssupport
Kompetenskrav
 • Relevant eftergymnasial utbildning på högskole- eller civilingenjörsnivå
 • Erfarenhet av liknande roller såsom Produktägare, Product Owner, Product Manager eller som Senior test Engineer eller Test Lead
 • Erfarenhet av att arbeta inom en mjukvaruorganisation
 • Erfarenhet av test, produktdokumentation och skapande av tekniskt utbildningsmaterial
 • Erfarenhet av mjukvaruutveckling är meriterande
 • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ i både tal och skrift. Du har ett driv att utvecklas och tar gärna initiativ, trivs med att arbeta både i team och självständigt samt delar med dig av din kunskap. Vidare har du en känsla för kvalitet, är resultatinriktad och triggas av att leverera över förväntan gentemot kunder och organisationen. Sist men inte minst har du en känsla för struktur och god prioriteringsförmåga då du kommer ha ”många bollar i luften” i rollen som Product Manager.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Ideon Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Produktägare, Product Owner, Product Manager, Senior test Engineer, Test Lead, Software, programmerare, utvecklare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, Developer, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Organisation & ledning, Produktchef, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MultiQ erbjuder digitala tjänster för publika miljöer. De har en stark position i norra Europa. Deras tjänster omfattar digital signage-lösningar till både publika transportmedel och den digitala butiken. De erbjuder en komplett IT-lösning för publika transportmedel, stationer och hållplatser. För den digitala butiken erbjuder de integrerade lösningar och interaktiva tjänster som bidrar till en ökad kundupplevelse.

Bolaget är väl positionerat inom marknaderna detaljhandel, bank, spel och transport. Bland kunderna finns kända företag som Svenska Spel, Swedbank, Synsam, Arriva, Skånetrafiken, Apoteksgruppen, Bauhaus, Intersport, 7-Eleven och Harrods. Genom sin digital signage-lösning får kunderna en effektiv kommunikationskanal som är enkel att administrera och som går att integrera med övriga system. Egna kontor finns i Lund, Stockholm, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.