Multiq söker designintresserad frontendutvecklare - multiq

Multiq söker designintresserad frontendutvecklare - multiq

Arbetsuppgifter

Som frontendutvecklare kommer du arbeta i varierande projekt inom webbutveckling mot MultiQ:s CMS-produkt. Projekten är omfattande, långsiktiga och innovativa och du får en möjlighet att arbeta med välkända kunder. Du arbetar med ny teknik och fokus ligger bland annat på att utveckla, modifiera och vidareutveckla produktens gränssnitt för att designa högkvalitativa användar- och webbupplevelser. Du kommer ingå i team där du diskuterar nya tekniska lösningar och bidrar med dina idéer för att utveckla såväl det egna teamet som lösningarna. I rollen får du möjligheter att arbeta mot varierande branscher eller fördjupa dig vidare inom ett specifikt område, allt beroende på ditt intresse.

Kompetenskrav
  • Goda kunskaper i Javascript, HTML och CSS
  • Kunskap inom något eller flera ramverk och tekniker som Angular, React, NodeJS, Backbone.sj, Bootstrap, Gulp, SASS eller TypeScript
  • Meriterande med erfarenhet av responsiv webb eller CMS system
  • Förståelse inom svenska och engelska i tal och skrift
Personlig profil

Som person är du social, framåt och kommunikativ. Du har ett driv att utvecklas, är nyfiken på nya tekniker, tar gärna initiativ och trivs med att arbeta i team samt dela med dig av din kunskap. Du har en känsla för kvalitet är resultatinriktad och triggas av att hitta nya lösningar och att leverera över förväntan.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Ideon Lund

Lön: Enligt överenskommelse

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, Javascript, HTML, CSS, Angular, React, NodeJS, Backbone.sj, Bootstrap, Gulp, SASS, TypeScript, Software, programmerare, utvecklare, mjukvaruutvecklare, utvecklare, Developer, Git, Malmö, Lund, Helsingborg, rekrytering, tillsvidare
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Front-end utvecklare, Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 19 juni 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

MultiQ erbjuder digitala tjänster för publika miljöer. De har en stark position i norra Europa. Deras tjänster omfattar digital signage-lösningar till både publika transportmedel och den digitala butiken. De erbjuder en komplett IT-lösning för publika transportmedel, stationer och hållplatser. För den digitala butiken erbjuder de integrerade lösningar och interaktiva tjänster som bidrar till en ökad kundupplevelse.

Bolaget är väl positionerat inom marknaderna detaljhandel, bank, spel och transport. Bland kunderna finns kända företag såsom Svenska Spel, Swedbank, Synsam, Arriva, Skånetrafiken, Apoteksgruppen, Bauhaus, Intersport, 7-Eleven och Harrods. Genom sin digital signage-lösning får kunderna en effektiv kommunikationskanal som är enkel att administrera och som går att integrera med övriga system. Egna kontor finns i Lund, Stockholm, Århus, Oslo samt London, indirekt representation finns i ytterligare länder. MultiQ är noterat på NASDAQ Stockholm i kategorin Small Cap.