Montessori Mondial i Lund F-9 söker grundskollärare årskurs 1-3, tillsvidareanställning 100%

Montessori Mondial i Lund F-9 söker grundskollärare årskurs 1-3, tillsvidareanställning 100%

Montessori Mondial i Lund F-9 söker grundskollärare årskurs 1-3, tillsvidareanställning 100%

Vår kollega, klasslärare i nuvarande årskurs 2 har fått ett uppdrag utomlands som hon inte kan tacka nej till. Därför söker vi dig som är lågstadielärare, gärna även montessoriutbildad, som vill jobba hos oss som klasslärare/mentor i årskurs 3 from ht 22. Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Montessori Mondial Lund är en av Pysslingen Förskolor och Skolor AB. En friskola med hög måluppfyllelse i samtliga årskurser, med 250 elever i åldrarna 6-16 år och ca 40 anställda. En liten skola med nära relationer och hög måluppfyllelse i alla årskurser. Alla känner alla.

Vi söker dig som är behörig och legitimerad grundskollärare för årskurs 1-3. Söker du dig vidare och vill arbeta i enighet med en modern resultatinriktad montessoripedagogik, är vi den skola du söker. Vi har höga förväntningar på våra elever men också på oss själva. En av många framgångsfaktorer.

Montessori Mondial är sedan över 20 år en av Lunds etablerade friskolor. Vi finns i fina skolokaler på Södra Råbylund, i Lund. Som en av AcadeMedias skolor sätter vi kvalité och måluppfyllelse främst, att våra elever känner sig trygga och har studiero är ett signum för MM-skolan. 93% av våra elever säger att de är trygga på sin skola.

Elevernas måluppfyllelse är hög i samtliga ämnen och årskurser, varför vi söker dig som tror att alla elever kan lyckas när vi skapar rätt förutsättningar för dem. MM-skolan är präglad av lugn och en funktionell skolmiljö med ett nära samarbete mellan olika årskurser. Undervisningen sker tillsammans med en Fritidslärare.

Se vår hemsida montessorimondiaql.se/lund för mer infrmation. På vår Facebook (Montessori Mondial Lund) finns många inlägg som visar hur vi arbetar. Du hittar oss även på Instagram "montessorimondiallund

Heldagslärande liksom IKT i undervisningen är en viktig del av vårt arbetssätt, varför dina förutsättningar är optimala. På MM-skolan arbetar vi med iPads och Chromebooks i klassrummen. Du har de didaktiska verktyg du behöver i din undervisning. Vi förutsätter att du, om du saknar montessorilärarutbildning, är intresserad av montessoripedagogik och att utveckla ditt lärarledarskap. Montessorimaterial finns i alla klassrum. Du har stor frihet i din yrkesroll, på en skola som präglas av tydliga strukturer och gemensamma ramar inom vilka vi alla arbetar mot samma mål. Samtliga lärare bildar arbetslag. En av våra framgångsfaktorer.

Vi arbetar med 'trivselledare' i det förebyggande arbetet mot kränkningar i en ömsesidig respekt varför god samtalston och vänligt bemötande är en självklarhet på vår skola. Att hälsa på varandra, hej och hejdå, att öppna dörrar och bjuda in varandra är en självklarhet.

Skicka in din intresseanmälan snarast möjligt, vi påbörjar intervjuer så snart vi får ansökningar av intresse. Tillsättning av tjänst kan därför komma att ske före ansökningstidens utgång.

Vi och gör Lund lite bättre!
Arbetstid: Tillsvidareanställning. 100% Ferietjänst. 6 mån provanställning.

Tillträde: 10 augusti 2022

Sista ansökningsdag: 2022-07-10

Lön: Individuell lönesättning

Kollektivavtal: Almega Friskoleavtalet www.almega.se

Vi tillämpar provanställning.

Vi påbörjar rekryteringsprocessen så snart ansökningar inkommer.

Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.

Arbetsgivare Montessori Mondial Lund, Pysslingen Skolor AB

Landgillevägen 39 A-E 224 78 LUND www.pysslingen.se/mariamontessoriskolan/

Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.

Kontaktperson:

Tabarak Al-Karkhi skolkoordinator/-administratör 046-16 30 40

Margaretha Eventhén Rektor; 0705-217254 margaretha.eventhen@montessorimondial.se
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av AcadeMedia
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Montessori Mondial består av sex grundskolor varav två med integrerad förskola. Skolorna bedriver en modern och resultatinriktad montessoripedagogik med specialistutbildade lärare och optimala lärmiljöer. Montessori Mondial finns i Kristianstad, Linköping, Lund och Stockholm. Montessori Mondial är en del av AcadeMedias grundskolor.