Junior audioingenjör till Sigma Connectivity

Junior audioingenjör till Sigma Connectivity

Brinner du för audio? Vill du arbeta med att utveckla den absolut senaste tekniken? Då har vi tjänsten för dig! Sigma Connectivity växer och söker nu sin nästa audioingenjör till deras härliga team i Lund!

Dina arbetsuppgifter

Till Sigma Connectivity söker vi nu efter deras nästa audioingenjör. Du ingår i ett team med 14 andra audioingenjörer och samarbete sker med de andra avdelningarna som exempelvis mekanik, radio/antenn och elektronik.

Som audioingenjör på Sigma Connectivity arbetar ni med att utveckla konsumentprodukter. De flesta projekt handlar om ren konceptutveckling där du till kunden tar fram ett koncept på en lösning. Produktutveckling sker också där du involveras under hela processen, från koncept till release. Ditt arbete sker till största del inhouse och utvecklingen sker i bolagets egna lab, dit kunderna ofta kommer. Ofta arbetar du självständigt i ett projekt och resor kan förekomma i tjänsten.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Koncept- och produktutveckling
  • Design av audio, mekanisk konstruktion
  • Test och verifiering
Din profil

Vi tror att du som söker är samarbetsvillig, öppen och idérik. I ditt arbete trivs du med högt tempo, att få arbeta självständigt och innovativt. Slutligen söker vi dig som vill arbeta med den senaste tekniken och som har ett stort intresse för audio.

Krav
  • Utbildning inom audio
  • Kunskap i engelska
  • Möjlighet till tjänsteresor
Meriterande
  • Erfarenhet av HEAD, Klippel och Soundcheck
  • Erfarenhet av ljud / akustiska simuleringar och modelleringar
  • Erfarenhet av att arbeta internationellt
Om företaget

På Sigma Connectivity får du vara med och skapa avancerad teknik genom innovation och tekniskt hantverk samtidigt som du arbetar med världsledande varumärken och kunder. Innovation ligger i deras DNA och med ett brett spektrum av kompetenser utvecklar de morgondagens teknik på ett effektivt och smart sätt. Kreativ arbetsmiljö främjas där alla människor behandlas som individer men medarbetarna tänker och fungerar alltid som ett team.
Sigma Connectivitys team arbetar huvudsakligen från huvudkontoret i Lund men har också kontor i Waszawa, Polen och San Jose, USA. Idag har de mer än 300 dedikerade kollegor runt om i världen och kulturella skillnader betraktas som en fördel som främjar kvalitet, goda resultat och starka värderingar.

Villkor

Omfattning: Heltid.
Ort: Lund.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökninsdag har löpt ut.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 11 juli 2019 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero fokuserar på hållbara relationer byggda på personligt engagemang. Det gör det enklare för oss att hitta rätt lösningar. Framför allt gör det oss till en bättre leverantör av lyckosamma rekryteringar. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.