Junior Hårdvaruingenjör till spännande företag

Junior Hårdvaruingenjör till spännande företag

Vi på Mero söker nu en Hårdvaruingenjör till ett företag i Lund där du som nyexaminerad eller med tidigare erfarenhet få möjlighet till unik utveckling i din roll. Här får du arbeta inom de flesta olika branscher och vara delaktig under hela processen av ett projekt, från ax till limpa. Vill du arbeta på ett företag som ger dig stor frihet att själv ansvara för ditt arbete och under tiden få stöd och hjälp från erfarna kollegor? Låter detta redan intressant så tveka inte på att söka redan idag, urvalet kommer att ske löpande!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som Hårdvaruingenjör arbetar du med hela projekt i uppdrag från kunder inom olika branscher, allt från miljöteknik till telekommunikation. Du ansvarar för kunden, projektet och dess slutresultat. Du kommer arbeta som konsult och kommer sitta både på företagets kontor i Lund och ute hos kunder runt om i Skåne, främst Lund och Malmö, detta varierar beroende på projekt.

Uppdragen från kunden handlar oftast om konstruktion och utveckling av kretskort och andra komponenter. Du bygger, designar och ritar scheman för dessa kretskort som sedan ska sitta i allt från diskmaskiner till hörlurar, beroende på kundens önskemål. I slutskedet av projektet ansvarar du även för testning och eventuell felsökning innan slutprodukten är redo för leverans. Som junior Hårdvaruingenjör har du alltid stöd av dina mer erfarna kollegor och företaget är väldigt måna om att kollegor stöttar varandra i varje enskild medarbetares projekt.

Detta är en fantastisk möjlighet för dig som är i början av karriären att få chansen till ständig kompetensutveckling, både via dina kollegor och möjligheten att arbeta med den senaste tekniken inom flertalet olika branscher. Du får en bra introduktion för att på bästa möjliga sätt komma in i arbetet och projekten fördelas alltid med hänsyn på dina intresseområden.

Din profil

Vi söker dig som inte räds av att ta eget ansvar och initiativ. Du har en förmåga att kunna samarbeta på ett bra sätt med dina kollegor och kunder. Du har ett driv att hela tiden vilja göra ditt bästa, både för projektet och din egen utvecklings skull. Det är en bonus ifall du har tidigare erfarenhet och kunskap inom ett CAD-program.

Krav
  • Högskole- eller civilingenjörsexamen inom data- eller elektroteknik eller motsvarande med hårdvarukurser alt. tidigare arbetslivserfarenhet
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Tekniskt fritidsintresse
  • Erfarenhet av arbete med CAD
  • Erfarenhet av elektronikutveckling
  • Erfarenhet av mjukvara
  • Erfarenhet av analog- och digital teknik samt radio
  • Erfarenhet av EMC
Om företaget

Vår kund är ett produktutvecklingsföretag inom elektronik, mjukvara, industridesign och projektledning. De har sitt huvudkontor i centrala Lund och här sitter idag cirka 30 anställda i minst sagt hemtrevliga lokaler. Företaget har kunder inom de flesta olika branscher och har varit delaktiga i många framgångsrika produkter inom bland annat inom miljöteknik, industri, elfordon, telekommunikation och medicinteknik.

Företaget har en platt organisation och allt präglas av frihet under ansvar. Du som anställd har alltid förtroendet att själv ansvara för att kunden ska bli nöjd och att du själv tar hjälpen när du behöver den.

Villkor

Ort: Lund
Omfattning: Heltid, flexibla arbetstider
Start: Efter sommar -19
Sök redan idag, urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Civilingenjör, Hårdvarudesign
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mero Rekrytering
Sista ansökningsdag 28 juni 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mero är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Mero i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.