Mediate Nordic söker rekryteringskonsult

Mediate Nordic söker rekryteringskonsult

Arbetsuppgifter

Som rekryteringskonsult på Mediate Nordic kommer du att arbeta med att leta fram kandidater till lediga uppdrag främst inom Skåne och Stockholmsområdet. Du är van vid att driva dina egna rekryteringsprocesser vilket innebär att du ansvarar för hela rekryteringsprocessen mellan kund och kandidat – från början till slut. Du ansvarar också för att din egen budget efterföljs och uppnås. Du ska vara van att planera och strukturera ditt arbete där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap.
Mer info
Kontaktperson Lynn Hansen
Telefon 072 571 06 61
Email Mejla Lynn Hansen
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 mars 2020 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har mångårig erfarenhet av rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor, både i Sverige som internationellt.

De senaste åren har vi haft stark tillväxt och vår framgång bygger på goda relationer med våra kunder. Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i Region Syd under 2018 och att vi har AAA i Bisnodes kreditvärderingsmodell innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer. Vi är självklart ISO certifierade som bolag i enlighet med ISO 9001:2015 (Kvalitet) samt ISO 14001:2015 (Miljö).