Mediate Nordic söker konsulter

Mediate Nordic söker konsulter

Är du intresserad av att leverera den bästa servicen i ett bolag under stark tillväxt och har kompetens från bemannings- och rekryteringsbranschen?

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har många års erfarenhet av rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor, både nationellt som internationellt. Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i region Syd under 2018 och att vi har AAA i Bisnodes kreditvärderingsmodell är självklart för oss! Det innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer!

Arbetsuppgifter
Som konsult på Mediate Nordic kommer du att arbeta med flera olika uppdrag genom att leta fram kandidater till lediga uppdrag, över telefon som via annan search, utveckla befintliga kunder och slutföra uppdrag med den administration som behövs. Det är du som ansvarar för hela processen från search till matchning av kund och kandidat. Du ska vara van att planera och strukturera ditt arbete och för oss är det också viktigt att du tycker att det är lika självklart att ta eget ansvar för att driva dina kundrelationer framåt som att vara en aktiv del i ett lag. Om du drivs av att utvecklas individuellt och arbeta i team genom att bidra med din kompetens kommer du helt enkelt att stortrivas hos oss!

För denna tjänst ska du ha minst gymnasiekompetens. Tjänsten kräver god användarvana av MS Officepaket, CRM system, att du uttrycker dig väl i tal och skrift och att du har vana av uppsökande kundarbete. Har du arbetat med egen budget med goda säljresultat inom rekrytering- och bemanningsbranschen är det meriterande. Arbetet är förlagt dagtid måndag - fredag med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Placeringsort är Lund.

Välkommen med din ansökan och vi tillsätter tjänster löpande.

För frågor och kontakt om tjänsten var vänlig och kontakta vår operativa chef, Lynn Hansen; Mobil: 072 571 06 61/ E post: lynn.hansen@mediatenordic.se
Mer info
Kontaktperson Lynn Hansen
Telefon 0725710661
Email Mejla Lynn Hansen
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediatenordic.se
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har många års erfarenhet sedan 2008 av rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor, både nationellt som internationellt och huvudkontoret finns i Lund. Vår framgång bygger på goda relationer med våra kunder och tillsammans arbetar vi långsiktigt för en sund vård!