Mediate Nordic söker drivna bemanningskonsulter – kom och väx med oss!

Mediate Nordic söker drivna bemanningskonsulter – kom och väx med oss!

Du har ett stort intresse av människor och har engagemanget som krävs för att utveckla dina kundrelationer. Du vill gärna bidra med dina kunskaper till att utveckla Mediate Nordic som bolag och du är både operativ som strategisk i din kundutveckling. Som konsult på Mediate Nordic kommer du att arbeta med att leta fram kandidater till våra olika uppdrag. Du ansvarar för hela processen från search till matchning och du ska vara van att planera och strukturera ditt arbete där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap. För oss är det lika självklart att ta eget ansvar för att driva dina relationer framåt som att vara en aktiv del i ett lag. Goda säljresultat, vilja att uppnå mål och förmåga att skapa relationer är viktiga egenskaper för dig som vill arbeta hos oss!
Mer info
Kontaktperson Lynn Hansen
Telefon 0725710661
Email Mejla Lynn Hansen
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mediatenordic.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2021 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har sedan år 2008 arbetat med rekrytering och bemanning av läkare och sjuk-sköterskor, både i Sverige och utomlands. I vår matchning av chefer, läkare och sjuksköterskor jobbar vi med de bästa. Våra kunder finns inom privat- och offentlig vård och vår framgång bygger på långsiktiga relationer - tillsammans arbetar vi för en sund sjukvård! För oss är det viktigt att ha roligt på jobbet och att vi tillsammans är vår arbetsmiljö- varje dag!

Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i region Syd under 2018 och att vi har AAA i Bisnodes kreditvärderingsmodell innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer. Vi är självklart ISO certifierade i enlighet med ISO 9001:2015 (Kvalitet) samt ISO 14001:2015 (Miljö).