Mediate Nordic söker bemanningskonsulter

Mediate Nordic söker bemanningskonsulter

Som konsult på Mediate Nordic kommer du att arbeta med att leta fram kandidater till våra olika uppdrag. Du ansvarar för hela processen från search till matchning och du ska vara van att planera och strukturera ditt arbete där telefon och dator är dina främsta arbetsredskap. För oss är det lika självklart att ta eget ansvar för att driva dina relationer framåt som att vara en aktiv del i ett lag. Goda säljresultat, vilja att uppnå mål och förmåga att skapa relationer är viktiga egenskaper för dig som vill arbeta hos oss!

För denna tjänst ser vi att du har högskoleutbildning eller motsvarande. Tidigare erfarenhet från bemanningsbranschen och då inom vård- och omsorg är extra meriterande likaså om du är sjuksköterska. Arbetet är dagtid måndag - fredag med tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse. Placeringsort är Lund. Rekryteringen sker löpande och därför kan tjänsten tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Mer info
Kontaktperson Lynn Hansen
Telefon 072 571 06 61
Email Mejla Lynn Hansen
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 apr 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har sedan år 2008 arbetat med rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor, både i Sverige och utomlands. Vår framgång bygger på goda relationer med våra kunder och tillsammans arbetar vi för en sund vård!

Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i region Syd under 2018 och att vi har AAA i Bisnodes kreditvärderingsmodell innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer. Vi är självklart ISO certifierade som bolag i enlighet med ISO 9001:2015 (Kvalitet) samt ISO 14001:2015 (Miljö).