Mediate Nordic söker bemanningskonsulter

Mediate Nordic söker bemanningskonsulter

Är du intresserad av att leverera den bästa servicen i ett bolag med stark tillväxt?

Mediate Nordic är ett bolag som arbetar med rekrytering och bemanningsuppdrag inom hälso- och sjukvård. Vi har flera års erfarenhet av rekrytering och bemanning av läkare och sjuksköterskor, både nationellt och internationellt. Vår framgång bygger på goda relationer med våra kunder och tillsammans arbetar vi långsiktigt för en sund vård!

Om du drivs av att utvecklas individuellt och arbeta i team genom att bidra med din kompetens kommer du att stortrivas hos oss! Vi tycker det är viktigt att ha kul och att fira våra framgångar helt enkelt!

Som ett kvitto på vår pågående tillväxtresa blev vi nominerade till EY Entrepreneur Of The Year i region Syd under 2018 och att vi har AAA i Bisnodes kreditvärderingsmodell innebär att vi fattar trygga och säkra beslut i alla våra kundrelationer.

Arbetsuppgifter

Som konsult på Mediate Nordic kommer du att arbeta med flera olika uppdrag som att leta fram kandidater till lediga uppdrag, över telefon som via annan search, utveckla befintliga kunder och slutföra uppdrag med den administration som behövs. Du ansvarar för hela processen från search till matchning av kund och kandidat. Du ska vara van att planera och strukturera ditt arbete. För oss är det också viktigt att du tycker att det är lika självklart att ta eget ansvar för att driva dina relationer framåt som att vara en aktiv del i ett lag.

Vi söker dig som

För denna tjänst ska du ha minst gymnasiekompetens, ha god användarvana av MS Officepaket och CRM system, kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och vana av uppsökande kundarbete. Har du också arbetat mot en egen budget med goda säljresultat är det meriterande. Arbetet är dagtid och förlagd mellan måndag t o m fredag. Tjänstgöringsgrad enligt överenskommelse och placeringsort är Lund, Skåne.

För frågor och kontakt om tjänsten var vänlig och kontakta vår operativa chef, Lynn Hansen; Mobil: 072 571 06 61/ E post: lynn.hansen@mediatenordic.se
Mer info
Kontaktperson Lynn Hansen
Telefon 0725710661
Email Mejla Lynn Hansen
Område Lund
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2019 (19 dagar kvar)