Fordonstekniker sökes till Lund

Fordonstekniker sökes till Lund

Vi söker en ny mekaniker till vårt team i Lund. Vi söker dig som tycker det är roligt och har ett stort intresse av att arbeta med felsökningar, reparationer, service och fordonselektronik. När du arbetar som bilmekaniker hos oss ska du ha ett gott sinne för affärer och förstå vikten av att sätta kunden och service i första rummet.

Hos oss på MECA vill vi skapa förutsättningar för människor att ta sig dit de vill, alltid. Det betyder att vi gör allt för att bilföraren säkert ska kunna ta sig dit de vill, att mekanikerna konstant utvecklas och att vi andra kolleger lyfter varandra för att följa branschens utveckling.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:
  • Har fordonsteknisk utbildning alternativt annan gymnasieutbildning kompletterad med en bred arbetslivserfarenhet inom området.
  • Har goda kunskaper om läsning avelschema, felsökning med diagnosutrustning och multimeter.
  • Har goda kunskaper om fordonselektronik
  • Har god allmän datorkunskap
  • Kan tillgodogöra dig teknisk information i verkstadsprogram
  • Har körkort B för manuellt växlad bil.
Vi ser gärna att du har minst ett par års arbetslivserfarenhet som mekaniker där du har tillgodogjort dig ovanstående. Vi ser det även som ett plus om du tidigare har arbetat medVIDA/ ODIS/BOSCH, har erfarenhet och kompetens inom elbilar och gasbilar.Du är socialt utåtriktad, har samarbetsförmåga och kan även arbeta under tidspress. Du är nyfiken och driven till utveckling,Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och vi ser det som en självklarhet att du har ett starktbil
  • intresseoch har känsla för service.
Tjänsten är en heltidstjänst. Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om verkstaden

MECA HC Bilservice i Lund är en del av verkstadskedjan MECA Bilservice, och är en av få verkstäder som ägs av MECA. Vi är en verkstad som huvudsakligen satsar på reparations- och servicetjänster på fordon av alla märken. Hos oss får du personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund och vi erbjuder fasta priser på service och reparationer. Vi är också godkända av samtliga försäkringsbolag för att utföra reparationer när olyckan varit framme. Företaget har funnits sedan 1981 och det finns erfarenheter från mer än 35 år inom verkstaden! Sen ett år tillbaka ingår vi i MECA Verkstadsdrift AB, dotterbolag till MECA Sweden AB.

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.
Mer info
Kontaktperson Johan Karlsson
Telefon 046303050
Email Mejla Johan Karlsson
Område Lund
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 feb 2021 (24 dagar kvar)