Webbutvecklare till Logevo

Webbutvecklare till Logevo

Till Logevo söker vi nu dig som är redo för nästa utmaning inom mjukvaruutveckling och Frontend! Logevo erbjuder dig en utvecklande miljö där du får mycket frihet, men också förväntas att bidra till utvecklingsteamets fortsatta innovativa framsteg. För en direktrekrytering söker vi nu dig som vill utveckla nästa generations automatiserade logistiklösningar.

Logevo är ett kunskapsföretag som är en del av Inter IKEA Group. Innovationen är vår styrka för att bli det ledande företaget av automatiserade logistiklösningar. Vår unika kompetens och bakgrund inom automation, detaljhandel och IT hjälper oss att skapa lösningar som gör att återförsäljare överträffar konsumenternas förväntningar i en föränderlig värld. Lösningar som minskar kostnaderna och är tillförlitliga. Läs gärna mer på www.logevo.se

Vi ger varje medlem i vårt team frihet att växa och skapa, utan rädsla för att göra misstag. Vi kommer från många olika bakgrunder och vi har flera olika färdigheter, men vi delar alla en kärlek att få saker gjorda och göra saker bättre. Vi hittar tillsammans skönhet i att utveckla enkla lösningar på svåra utmaningar. Gillar du att jobba med framtiden kommer du trivas här!

Dina arbetsuppgifter
Som webbutvecklare kommer du bli en del av vårt team som ansvarar för att utveckla, anpassa och integrera kundspecifika lagerhanteringslösningar enligt marknadens behov och funktioner. Du kommer skapa användarvänligt grafiskt gränssnitt och skriva kod för att utveckla nya lagerhanteringslösningar.
 • Analysera och utforma lösningar samt dokumentera detta.
 • Du kommer att spela en aktiv roll i den tekniska riktningen på Logevos plattform
 • Du kommer att ta ledningen i funktionsutveckling från analys hela vägen till test och leverans
 • Som Webbutvecklare kan det innebära resor både nationellt och internationellt.
Din profil
För att passa i vårt team ser vi att du är en lösningsfokuserad och engagerad lagspelare. Vi ser gärna att du är innovativ och delar med dig av dina idéer till teamet. Som sökande har du troligtvis en utbildning inom IT/ data och några års erfarenhet av mjukvaruutveckling i Frontend. För att nå våra mål ser vi att du trivs med att arbeta med innovation och problemlösning som tillgodoser ny utveckling och bättre lösningar där du också får energi från att uppfylla mål / planer genom teamarbete. Vi tror att du har en stark förmåga att förstå och utveckla komplexa system och lösningar genom att leda och arbeta i olika grupper.

Vi ser att du har nedan kunskaper:
 • Djup förståelse av frontendteknologier som HTML5, CSS och de senaste versionerna av Java Script.
 • Erfarenhet av eller kunskap om moderna javascript-ramar som Angular and React.
 • Kunskap i versionsstyrningssystem (git)
 • Agile utveckling (scrum methodology)
 • Har du kunskap i C # / MVC för backend är det meriterande
Övrig information
 • Placeringsort: Lund alternativt Älmhult
 • Varaktighet: Tillsvidare
 • Arbetstid: Dagtid (8–17 med flex)
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Individuell lönesättning
Vi har för denna rekryteringen valt att samarbeta med Maxkompetens AB. Ansvarig rekryterare är Kristin Grön, Konsultchef på Maxkompetens. Har du frågor gällande tjänsten kontaktar du Kristin på tel. 0470-78 80 54

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.maxkompetens.se
Sista ansökningsdag 6 sept 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.