Ica Supermarket Fäladstorget söker delikatessansvarig

Ica Supermarket Fäladstorget söker delikatessansvarig

Är du den vi söker?

Många säger att vi har Lunds bästa delikatess

Det är sant men det betyder att vi måste och vill utvecklas vidare!

Inför hösten så kommer vår manuella delikatess att genomgå en större ombyggnation. Därför söker vi dig som vill vara med på den resan. Du vet hur man ger perfekt service till kunden men också hur man håller sortimentet av charkuterier, ostar, egenproducerade tillbehör och manuell fisk levande. Målet är att skapa en inspirerande disk utöver det vanliga. Din roll blir att arbeta utåt mot kunden och du kommer att få stor frihet att genomföra dina idéer.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som Fisk/Delikatessansvarig ansvarar du för att vi erbjuder våra kunder en fräsch och inbjudande manuell avdelning. Du och dina medarbetare arbetar ihop som team och medverkar till en trivsam, effektiv och säljande arbetsmiljö. Några av dina främsta arbetsuppgifter är personlig försäljning, inköp, planering och uppföljning. Som ansvarig är du van att arbeta sälj- och resultatinriktat genom att göra lönsamma affärer.

Vår butik är öppen årets alla dagar, så arbete på kvällar och helger ingår som en naturlig del i butiksarbetet.

Din bakgrund
Som person är du resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningen försäljning och resultat. Vi ser att du har ett stort intresse för mat/färskvaror och har en stark positiv energi som inspirerar butik och medarbetare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, framför allt vad gäller kundbemötande och ledarskap.

Vi söker dig som har erfarenhet från delikatessarbete i butik och/eller från restaurangvärlden. Du ska tycka om och gärna ha vana av att utöva personlig försäljning över disk, då detta blir den viktigaste delen av dina arbetsuppgifter. Erfarenhet av arbete med färsk fisk, manuellt kött inom detaljhandeln och/eller som kock/kallskänka är meriterande.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i en butik som är olik alla andra. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med våra värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet.
  • Vi värnar om våra kunder som alltid är vårt högsta prioritet
  • Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda
  • Vi tar socialt ansvar och värnar om vår omvärld
Visst låter detta stimulerande?

Tjänsten är på heltid och rekryteringsprocessen startar omgående. Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt.


Maila in din ansökan till personalansvarige Anna Mårtensson

anna.martensson@supermarket.ica.se
Mer info
Kontaktperson Anna Mårtensson
Email Mejla Anna Mårtensson
Område Lund
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2020 (7 dagar kvar)