Senior Processingenjör Vattenrening

Senior Processingenjör Vattenrening

Malmberg är en global marknads- och teknikledare inom cleantech. Ett svenskt familjeägt företag grundat 1866, vårt primära fokus är design, produktion och utveckling av teknik och lösningar för vattenrening, biogas uppgradering, geoenergi och borrning. Malmberg arbetar för en bättre framtida miljö under mottot "We're Generation Zero."

Senior Processingenjör Vattenrening
Jobbar du med vattenrening idag men är sugen på nästa steg och att vara en del av något större? Nu söker vi en driven, tekniskt kunnig person med hög ansvarskänsla som är redo att förbättra miljön i Sverige och följa med på vår resa "mot ingenting"! Som processingenjör hos oss får du möjlighet att arbeta i ett stimulerande klimat i miljöteknikens framkant på ett företag med stora visioner. Du får vara med att påverka hur nästa generations framtid kommer att se ut i ett samhälle där krav på vattenrening och resurshållning ökar och du medverkar till en mer cirkulär ekonomi. Vi har en spännande blandning av projekt inom avloppsvatten, dricksvatten, lakvatten och industrivatten, i små och stora totalentreprenader samt samverkansprojekt från förprojektering till slutbesiktning. Vi samarbetar men en rad innovationsbolag och entreprenörer.

För rätt person finns här stora möjligheter att forma rollen och utvecklas tillsammans med företaget.

Beskrivning av rollen
Bredden på dina arbetsuppgifter är stor, vilket vi tror att du både är van vid och ser som positivt. Du blir en nyckelspelare i vår tekniska avdelning och rapporterar till teknikchefen. Du kommer att vara med och styra vårt tekniska arbete, och agera som en länk mellan discipliner, och både vara involverad på en strategisk nivå och hands-on i projekt.

Du arbetar dagligen nära projektledare med tekniska frågor och säkerställer att utrustningarna uppfyller de krav du ställt under dimensioneringen. I arbetet ingår även att vara delaktig i anbudsarbeten och att granska processlösningar.

Tjänsten utgår från vårt kontor i Lund eller Yngsjö och kan varvas med arbete på distans. Enstaka resor förekommer i rollen.

Vem är du?
  • Du har flera års erfarenhet från tekniskt arbete med vattenrening med till exempel dimensionering av utrustningar och processdesign, funktionsbeskrivningar, och gärna även presentationer och utbildningar och medverkan vid uppstart och intrimning av anläggningar.
  • Du har civilingenjörsexamen eller högskoleingenjörsexamen, gärna med inriktning mot vattenrening, process- eller kemiteknik, eller har förvärvat likvärdig kunskap i ditt arbete.
  • Du har stort intresse för miljö- och kretsloppsfrågor, speciellt för vattenrening och dricksvattenproduktion.
  • Du gillar problemlösning, van vid att arbeta på interdisciplinära uppdrag, är drivande, har förmågan att koordinera ditt arbete och kan arbeta såväl individuellt som i grupp.
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och i skrift.
Varför börja på Malmberg?
Hos oss ges du chansen att vara med och aktivt bidra i arbetet kring klimatutmaningar. Vi uppmuntrar eget tänkande och har som ett familjeägt bolag korta vägar till beslut. Vi har höga ambitioner och växer kontinuerligt. Beroende på dina intressen kan Malmberg erbjuda olika karriärmöjligheter inom miljöteknikområdet både i Sverige och internationellt.

Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Torbjörn Hansson, Teknikchef på torbjorn.hansson@malmberg.se Skicka din ansökan snarast, vi intervjuar löpande och tillsätter tjänsten med rätt person.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)