Adminchef

Adminchef

MediaMarkt är Europas ledande konsumentelektronik och har verksamhet i Sverige sedan 2006. Tillsammans med 28 varuhus och onlinekanal är MediaMarkts vision att bli den mest föredragna elektronikhandlaren i Sverige. Vårt huvudkontor i Stockholm - Stocksund är en servicefunktion för våra varuhus och onlineaffärer.

MediaMarkt Lund/Kristianstad söker nu en ny kollega!

Är du en passionerad, engagerad och driven ledare som vill vara en del av att fortsätta bygga vår framgång? Brinner du lite extra för hemelektronik och älskar att ge kunder den bästa servicen? Då är det dig vi söker! Vi på MediaMarkt Lund/Kristianstad är ambitiösa och kompetenta i en konkurrensutsatt marknad där vi hela tiden strävar efter att var bäst. Vi ger alltid det lilla extra och alltid sätter kunden i fokus. Du arbetar med ett team som tillsammans tar ansvar för hela varuhuset och med stort engagemang skapar en kundupplevelse i världsklass.

Vi har öppet vardagar 10:00-20:00, helger 10:00-20:00

Hälsning från varuhuscheferna Dayana & Mattias:

Hos oss stöttar vi alltid varandra med pepp och teamkänsla. Ingen dag är den andra lik. Hos oss får du en härlig atmosfär där vi ständigt vill mera, bli bättre och hjälpa varandra att nå våra mål. Välkommen till oss! Vi sätter alltid kunderna och medarbetarna först. Tillsammans vill vi uppnå våra högt uppsatta mål!

Arbetsbeskrivning

Som Administrativ chef på MediaMarkt Lund och MediaMarkt Kristianstad har du det övergripande ansvaret för den lokala ekonomin, administration samt fastighets - och säkerhetsfrågor i varuhuset. Du sitter med i varuhusets ledningsgrupp och rapporterar direkt till varuhuscheferna i respektive varuhus. För att lyckas i rollen behöver du vara ett aktivt och synligt bollplank för de personer som leder avdelningarna i frågor som rör bland annat personal, schema, arbetsprocesser och rutiner. Det dagliga arbetet innebär att du har ett övergripande ansvar för att varuflödet sker enligt företagets processer och drivs effektivt. Du ansvarar även för varuhusets inventering, uppföljning av arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor på arbetsplatsen, uppföljning av budgetering och kostnadsuppföljning. Vidare kommer du arbeta med personaladministration, rekrytera personal, skapa och hantera anställningsavtal, skapa introduktionsprogram för nyanställda, lönekörning samt driva rehabiliteringsutredningar. Du är huvudansvarig för samarbetet med våra fackliga motparter och driver lokalt frågor som rör arbetsrätt och arbetsmiljö med stöd av varuhuschef samt HR-avdelningen. Som person behöver man vara flexibel och öppen för förändringar, då branschen vi verkar i är i ständig förändring och vi behöver löpande anpassa oss för att tillgodose våra kunders och personals förväntningar.

Vem är du?

Som Administrativ chef hos oss får du en bred och utvecklande roll. Du får anställning hos en av de ledande aktörerna inom hemelektronikbranschen och blir en del av en företagskultur som präglas av engagemang, öppenhet och mycket driv. Vi som arbetar på MediaMarkt värnar om mångfalden i vårt bolag och ser därför gärna både kvinnliga, henliga och manliga sökande till denna tjänst.

Är du intresserad?

Tjänsten är på heltid och en tillsvidaretjänst (vi tillämpar 6 månaders provanställning). Tillträde till tjänsten är snarast med respekt för eventuell uppsägningstid.

Tjänsten innebär att ca 50% av tiden ska lägga i varuhuset i Lund och ca 50% i varuhuset i Kristianstad. Så det kommer innebära en del resande mellan varuhusen. Körkort är ett krav.

För frågor eller funderingar vänligen kontakta Mattias Birkén, Varuhuschef MediaMarkt Kristianstad och Dayana Arzideh, Varhuschef MediaMarkt Lund. Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2021-05-31. Vi genomför intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att göra en bakgrundskontroll samt begära utdrag ur polisens belastningsregister av slutkandidater.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Administration, Kontorschef, Försäljning, Butik, HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.mediamarkt.se
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MediaMarkt
Hösten 2006 kom MediaMarkt till Sverige när vi öppnade två varuhus, idag är vi 28 varuhus med en växande E-handel och är en av Sveriges största aktörer på hemelektronikmarknaden.
MediaMarkts framgång grundar sig i vår passion för varje enskild kund. Vårt dagliga arbete genomsyras av att alltid fokusera på kunden och att ständigt förbättra verksamheten i varuhusen. På MediaMarkt ligger detta ansvar hos alla medarbetare.

Vår filosofi är att varje medarbetare har betydelse för verksamheten och vi förväntar oss att du har ett eget driv, har en passion för vårt affärsområde och brinner för att ge service utöver det vanliga. Vi anser att medarbetarnas möjlighet att påverka sitt arbete och agera på eget initiativ är nyckeln till att uppnå resultat.

Därför söker vi dig som trivs med frihet under ansvar och som ser lösningar istället för problem. Vill du ta steget och utvecklas tillsammans med oss, samtidigt som du har riktigt roligt längs vägen?