Kommunikatör sociala medier

Kommunikatör sociala medier

Kort om tjänsten

Som kommunikatör på Lunds Kommuns Parkerings AB får du en kreativ roll i ett företag där stor vikt läggs vid hur man kommunicerar med sina kunder. Du ansvarar för hemsida, sociala medier, texter, presentationer, presskontakter och annat som har med information, varumärkesbyggande och kundbemötande att göra.

Sökord: kommunikation, marknadsföring, pressrelease, wordpress, facebook, instagram, marknadsassistent, webbredaktör, copy, marknadskommunikation, marknadskommunikatör, informatör, varumärke

Om verksamheten

LKP äger och förvaltar sju egna parkeringshus med sammanlagt cirka 3100 parkeringsplatser. Vi förvaltar i övrigt cirka 6900 parkeringsplatser i anläggningar av varierande storlek. Våra anläggningar är strategiskt placerade och lätta att nå ifrån alla infarter till Lund - de största parkeringsanläggningar finns i Lunds centrala delar. Utöver dessa platser övervakar vi 2250 parkeringsplatser på gatumark och torg över hela Lunds kommun.

Vi vill förbättra Lunds miljö genom att skapa hållbara parkeringsalternativ, samt bidra till en innovativ och funktionell stadsmiljö. Vårt mål är att på sikt bli ett av Sveriges grönaste parkeringsbolag med innovativa och miljövänliga lösningar. Vår vision är att skapa miljösmarta och enkla parkeringar nära våra kunder.
Läs mer på www. lkpab.se

Mer om tjänsten

Du kommer att jobba självständigt i ett litet företag där man tar eget ansvar och hjälps åt när det behövs. I ditt ansvarsområde ingår:
  • Sköta och administrera hemsidan. Du uppdaterar, lägger ut information, ser till att alla funktioner fungerar och är aktuella.
  • Jobba med sociala medier. Här ska alla konton vara uppdaterade, aktuell information ska spridas, varumärket byggas.
  • Omvärldsbevakning. LKPAB vill synas och höras i rätt sammanhang, du har koll på vad som händer och hur ni bör märkas i olika evenemang och händelser. Du är aktiv i olika nätverk.
  • Pressansvarig. Du sköter information och kommunikation via pressreleaser, information, du besvarar frågor och klagomål.
  • Skriva texter. Du skriver texter till dina arbetsuppgifter och när det behövs till ledningen, till presentationer och marknadsmaterial.
  • Genomföra projekt som kan handla om kundnöjdhet, samarbete med företag eller kommun, nya parkeringsplatser, event, sommarskyltning, turistinformation eller annat som du kommer på att du vill jobba med.
Troligen kommer det perioder när du inte har fullt upp att göra, då är du en resurs för kundservice och receptionen.

Din profil

Du har ett par års erfarenhet av liknande arbete, där du jobbat kreativt med budskap och sociala medier. Du är en självgående och kreativ person som självständigt genomför dina projekt. Framför allt i dessa tider när inte alla kollegor finns på kontoret varje dag är det viktigt att du har erfarenhet av att ta initiativ och genomföra dem.

Du har erfarenhet av att jobba med press och kan hantera missnöjda kunder. Du är öppen och lyhörd för vad som händer på företaget, i branschen och i samhället.

Du har arbetat med Wordpress. Att du talar och skriver en felfri svenska är självklart.

Vi önskar att du söker med en portfolio och dina spontana tankar om hur du skulle vilja jobba i denna tjänst. Vi söker inte "rätt svar" utan vill se exempel på hur du tänker kring kommunikation och varumärkesbyggande i ett kommunalt parkeringsbolag.

Ansökan

Du är välkommen att söka tjänsten via Dreamworks hemsida, www.dreamwork.se med bifogat CV och personligt brev. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot några ansökningar via mail. Vi arbetar med löpande urval, sök gärna tjänsten redan idag och senast 16 april. Tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lena Lilliér på Dreamwork 0708 121 121, alternativt lena.lillier@dreamwork.se
Mer info
Kontaktperson Lena Lilliér
Telefon 0708121121
Område Lund
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dreamwork
Sista ansökningsdag 16 apr 2021 (2 dagar kvar)