VI SÖKER EN C-BILSCHAUFFÖR TILL VÅRT GÄNG I LUND!

VI SÖKER EN C-BILSCHAUFFÖR TILL VÅRT GÄNG I LUND!

Lundagrossisten är en av Sveriges ledande VVS-grossister med 16.000 lagerlagda artiklar, 200 anställda och en årlig omsättning på 1,5 miljarder kronor. Vi finns på 17 platser i landet - från Malmö i söder till Gävle i norr.

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!

Våra kunder är VVS-montörer med ett stort och kontinuerligt VVS behov. Arbetsuppgifterna inkluderar utkörning av VVS-material till deras arbetsplatser, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du har ett strukturerat arbetssätt samt att du tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla övergripande materialkunskap via interna utbildningar samt praktiskt arbete. Vi ser gärna att du har ett intresse av teknik, bygg eller mekanik.

C-körkort är ett krav vid ansökningstillfället och YKB är meriterande.

Omfattning: Heltid

Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Ingångslön: 32 200 kr i månaden, förutsatt YKB

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Mer info
Område Lund
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (25 dagar kvar)